Medicii celui mai mare spital din Oltenia spun ca in curand vor lupta cu epidemia de coronavirus doar cu mainile goale. „Ajutati-ne sa va putem ajuta!“

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, Sectia Terapie Intensiva, spun ca in curand vor lupta cu epidemia de coronavirus doar cu mainile goale. „Ajutati-ne sa va putem ajuta!“, este strigatul medicilor craioveni.

Pentru ca strigatul lor de ajutor sa poata fi auzit de cat mai multi oameni, personalul medical de la ATI a postat pe Facebook un anunt ingriorator pe care il redam mai jos.

Publicitate

“Un apel pentru toti oamenii care doresc sa ni se alature in lupta noastra cu aceasta pandemie. In prezent sectia ATI a SCUJ Craiova are stocuri de materiale de protectie asigurate pentru o perioada scurta de timp (aproximativ 1-2 saptamani), in special prin contributia personalului. Avem si promisiunea MS ca vor veni in curand materialele de protectie si speram sa nu ramana o promisiune. Din evolutia dramatica a evenimentelor din tarile vestice (sau chiar SUA) care au un sistem medical mult mai finantat decat al nostru, putem observa ca au ajuns destul de repede la epuizarea materialelor de protectie. Apelul nostru este sa ne ajutati acum pentru ca si noi sa va putem ajuta. Va multumim!

Citeste si articolul :   Rugaciuni si Vaccinari sub acelasi acoperis. Catedrala care a fost transformata in centru de vaccinare

Personalul ATI al SCUJ Craiova”.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.