Primul deces inregistrat la Iasi din cauza coronavirusului: Barbatul era patronul unei echipe de volei

Primul deces inregistrat la Iasi a fost confirmat de surse apropiate ale Grupului de Comunicare Strategica.

Este vorba de un barbat de 71 de ani din Piatra Neamt, internat la Spitalul de Boli Infectioase “Sfanta Parascheva”.

Vasile Cristian Ouatu este patronul restaurantului Unic din localitate si al echipei de volei Unic Piatra Neamt.

Anterior diagnosticului, Vasile Ouatu a participat alaturi de zeci de nemteni la un concurs de dans sportiv. Alte doua persoane, cel putin pana acum, care au fost la acelasi eveniment au fost gasite pozitive.

Publicitate

Vasile Ouatu ar fi organizat si participat si la mai multe petreceri la localul pe care il detinea, conform informatiilor furnizate de presa locala.

Vasile Ouatu a fost viceprimar al orasului Piatra Neamt in perioada 2004-2008.

Articolul continuă după reclame

Surse apropiate de Grupul de Comunicare Strategica au declarat pentru “Ziarul de Iasi” ca Vasile Ouatu suferea de diabet, dementa si alte boli asociate care i-au agravat starea de sanatate.

Citeste si articolul :   Vestea care schimba tot ce stiam despre contaminarea alimentelor cu COVID-19. ANPC a facut un anunt important pentru romani

Initial a fost internat la Terapie Intensiva la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi dupa ce a fost transferat de la Spitalul Municipal Piatra Neamt. In urma cu doua zile, pentru ca starea sa de sanatate se imbunatatise, a fost trimis in rezerva. Astazi insa, pacientul a inceput sa se simta brusc rau, cu toate eforturile medicilor, iar in jurul orei 21:00 s-a declarat decesul, scrie ziaruldeiasi.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.