Andreea Marin se implica: “Campania Pretuieste Viata, primul convoi umanitar cu produse necesare in valoare de peste 440.000 euro.

Felicitari, Andreea Marin pentru implicare!

“Campania Pretuieste Viata, primul convoi umanitar cu produse necesare in aceasta perioada de criza generata de coronavirus, in valoare de peste 440.000 euro, s-a incheiat la lasarea intunericului.

Actiunea a fost posibila datorita voua, donatori si voluntari ce ati dovedit ca va pasa! Multumim si trebuie sa va spun ca, in peste 25 de ani de experienta in campanii sociale si umanitare, nu am trait o asemenea emotie. Aici sunt doar cateva secvente, maine vom reveni cu un film si cu informatii detaliate.

Este doar primul convoi, urmeaza sa donam si in alte locuri din tara pe masura ce adunam produse necesare. Am raspuns acum primei chemari venita catre noi din partea autoritatilor de a dona in punctul de colectare de la Arena Nationala, de unde toate produsele au fost preluate pentru a fi distribuite de catre autoritati pentru persoanele aflate in carantina, cele aflate in izolare care au nevoie de sprijin, cele vulnerabile, nevoiase, persoane fara adapost, varstnici, persoane cu dizabilitati sau bolnavi din centre de ingrijire si asistenta, centre de plasament, de primire in regim de urgenta, persoanele ce nu mai locuiesc acasa din pricina violentei in familie, dar si pentru personalul medical aflat acum in prima linie. Al doilea convoi umanitar va veni cu mai mult pentru acestea, pentru ca am comandat, dar nu au sosit inca necesarele combinezoane de protectie, ochelari, masti de protectie, manusi, botosi etc). Voi reveni maine cu imagini concrete.

Multumiri voluntarilor care ne-au fost alaturi pentru a face posibila aceasta caravana, familiilor ce ne sprijina activ, donatorilor ce ne incurajeaza, colegilor de la @Yolo Media si lui @Niculescu Catalin ce ne ajuta ca imaginile sa ajunga la voi pe social media si in filmul ce va fi gata maine, bineinteles si companiilor ce au pus umarul sa avem acest convoi umanitar:

AquaVia (1 milion de litri de apa plata), Avon Space (1,7 tone de produse de igiena, dar si donatie in bani), Olympus Foods Romania prin Asociatia Aici Pentru Tine (30 paleti de iaurturi, adica un tir), Top Line Romania (produse de igiena si ingrijire personala, papuci, kimono-uri, role de hartie de unica folosinta, compania va dona si 1% din vanzarile sale online pe www.toplineshop.ro),Cris-Tim (5 masini cu produse din carne fara E-uri proaspete), Secom Romania (ceaiuri), Starbucks Romania (cafea, torturi, bauturi din fructe proaspete, migdale). De asemenea, am fost foarte eficienti alaturi de echipa Primaria Municipiului Bucuresti prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti.

Inca ceva: am depasit pragul de 20.000 de donatori individuali pe sms, putem mai mult, solidaritatea e foarte importanta, donati 2 euro prin SMS la 8825, dati de veste mai departe! Multumim!

Care sunt caile prin care puteti ajuta, fie ca sunteti donatori individuali, fie firme, companii, comunitati?

Donatii in bani in conturile Fundatiei Pretuieste Viata sau prin paypal.me/pretuiesteviata, sume destinate achizitionarii consumabilelor, echipamentelor medicale sau produselor atat de necesare categoriilor vulnerabile de oameni, medicilor, personalului medical din linia intai sau institutiilor medicale/de ingrijire a bolnavilor sau batranilor, cei mai slabi in fata virusului, din pacate. Dar banii pot fi folositi si pentru dotarea spitalelor, a centrelor de carantina, pentru construirea centrelor de triaj, etc.

Cont in RON: RO29BRDE445SV95792894450

Cont in USD: RO72BRDE445SV95793004450

Cont in EUR: RO63BRDE445SV95793184450

Beneficiar: Fundatia Pretuieste Viata (strada Titu Maiorescu, nr 34H, Voluntari, judetul Ilfov)

Banca: BRD Dorobanti (Calea Dorobantilor, nr 135, Bucuresti)
Swift: BRDEROBU

Donatii in obiecte necesare (produse ce pot fi donate in conditii de siguranta, care vor fi indicate de Fundatia Pretuieste Viata de la caz la caz, in functie de specificul acestora) :

Hrana ce nu e usor perisabila si impachetata corespunzator, cu verificarea termenelor de garantie (de exemplu, biscuiti, napolitane, paste, zahar, etc)

Apa potabila

Ceai

Cafea (si cafetiere)

Pahare plastic de unica folosinta

Prosoape

Termometre

Pilote

Perne

Pijamale

Papuci

Kituri de igiena personala continand: periuta, pasta de dinti, sapun, gel de dus, aparat si spuma de ras, pieptene, dezinfectant

Kituri de curatenie: role de saci menajeri, detergent manual, lighean, galeata cu storcator, coada mop, rezerve mop, matura, faras, dezinfectant pentru suprafete, lavete, hartie igienica, role de prosop de hartie
Paturi mobile

Materiale de constructii (panouri de aluminiu, mana de lucru) pentru ridicarea centrelor de triaj
Dezinfectanti

Consumabile necesare in institutii medicale, costume pentru personalul medical ce intra in contact cu bolnavii, aparatura medicala, etc.

Donatii prin sms: Donati 2 euro prin SMS la 8825, fara taxa in retelele Digi Mobil, Vodafone, Telekom Romania Mobile, Orange. (sumele de la operatori vor intra in contul nostru dupa jumatatea lui aprilie, deci inca nu ne putem folosi de ele, dar va urma o perioada grea si vor fi binevenite.) Nu puteti dona din strainatate astfel, alegeti direct contul sau variantele paypal, revolut.

Citeste si articolul :   VIDEO Impresionant! O femeie a pus la gatit pietre pentru pruncii ei cu speranta ca vor adormi asteptand sa se faca

Raspanditi mesajul campaniei Pretuieste Viata si facand apel catre cei care se pot implica sa contacteze

Fundatia Pretuieste Viata la [email protected], in mesaj privat pe Instagram @andreeamarinromania sau la telefon/WhatsApp 0722251260.
Informatii zilnic pe Facebook Andreea Marin si Instagram @andreeamarinromania.

Fundatia Pretuieste Viata deruleaza de 12 ani campanii umanitare, pe teme de sanatate, educatie, drepturile omului, advocacy sau pentru un jurnalism de calitate. Intr-o lume in care valorile sunt de prea multe ori inversate,“Pretuieste viata” devine locul care aduce impreuna oamenii dispusi sa cladeasca, sa asculte, sa ofere, sa iubeasca, sa gandeasca in spirit de echipa, sa invete, sa calatoreasca pana departe cu faptele lor.

Iti multumim! Impreuna capatam putere! Pretuieste viata!

Doneaza 2 euro prin SMS la 8825! ❤”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.