Instagram a sters definitiv contul lui Robert F. Kennedy Jr. „ pentru ca a impartasit in mod repetat afirmatii false” despre vaccinul anti-COVID-19.

Instagram a eliminat contul lui Robert F. Kennedy Jr. pentru ca a impartasit in mod repetat afirmatii false despre vaccinul anti COVID-19, incalcand astfel politicile retelei de socializare privind pandemia, a declarat joi proprietarul platformei de partajare a fotografiilor Facebook, potrivit noutati.info

Kennedy, nepotul fostului presedinte american John F. Kennedy, si reprezentantii sai nu au putut fi contactati pentru noi lamuriri, scrie Reuters

Avocat si ecologist, el este fiul fostului senator american, procuror general si candidat la presedintie Robert F. Kennedy.

Facebook a anuntat la inceputul acestei saptamani ca va extinde lista de afirmatii false pe care le interzice pe platforma. De asemenea, cea mai mare retea de socializare a transmis ca va bloca informatiile false despre vaccinurile anti-covid, cum ar fi ca sunt toxice sau cauzeaza autism, etc.

Wall Street Journal raportase deja stirea la inceputul zilei.

Cine este Robert Francis Kennedy Jr.

Robert Francis Kennedy Jr. (n. 17 ianuarie 1954) este un avocat, activist si autor american de mediu. Kennedy este fiul lui Robert F. Kennedy si nepotul fostului presedinte american John F. Kennedy . El este presedintele consiliului de administratie al Waterkeeper Alliance , un grup de mediu non-profit infiintat in 1999 si este presedintele apararii sanatatii copiilor , un grup de avocati anti-vaccin .

Citeste si articolul :   Inca un martor rupe tacerea, dupa dezvaluirile facute de Emily: "Telefoanele sotilor Stegaru sunt la jurnalisti si umbla in ele"

Citeste mai multe pe noutati.info

Autor