Instagram a sters definitiv contul lui Robert F. Kennedy Jr. „ pentru ca a impartasit in mod repetat afirmatii false” despre vaccinul anti-COVID-19.

Instagram a eliminat contul lui Robert F. Kennedy Jr. pentru ca a impartasit in mod repetat afirmatii false despre vaccinul anti COVID-19, incalcand astfel politicile retelei de socializare privind pandemia, a declarat joi proprietarul platformei de partajare a fotografiilor Facebook, potrivit noutati.info

Kennedy, nepotul fostului presedinte american John F. Kennedy, si reprezentantii sai nu au putut fi contactati pentru noi lamuriri, scrie Reuters

Avocat si ecologist, el este fiul fostului senator american, procuror general si candidat la presedintie Robert F. Kennedy.

Publicitate

Facebook a anuntat la inceputul acestei saptamani ca va extinde lista de afirmatii false pe care le interzice pe platforma. De asemenea, cea mai mare retea de socializare a transmis ca va bloca informatiile false despre vaccinurile anti-covid, cum ar fi ca sunt toxice sau cauzeaza autism, etc.

Publicitate

Wall Street Journal raportase deja stirea la inceputul zilei.

Cine este Robert Francis Kennedy Jr.

Robert Francis Kennedy Jr. (n. 17 ianuarie 1954) este un avocat, activist si autor american de mediu. Kennedy este fiul lui Robert F. Kennedy si nepotul fostului presedinte american John F. Kennedy . El este presedintele consiliului de administratie al Waterkeeper Alliance , un grup de mediu non-profit infiintat in 1999 si este presedintele apararii sanatatii copiilor , un grup de avocati anti-vaccin .

Citeste si articolul :   Mihaela Radulescu, prima postare dupa ce s-a spus ca s-a despartit de Felix Baumgartner!

Citeste mai multe pe noutati.info

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.