Avertizare ANM. Vremea se schimba radical, duminica. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Joi, vremea se incalzeste, avem soare si vreme agreabila, iar ]n noaptea de joi spre vineri apar cativa nori de ploaie prin estul tarii. Intre timp, amiaza va fi una placuta, cu temperaturi de la 10 la 19 grade.

Vremea in fiecare regiune
In Dobrogea si Baragan, soare si temperaturi in crestere. O incalzire usoara percepem si la noapte.

Cam aceeasi tendinta si in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Se incalzeste cu vreo doua, trei grade, iar peste noapte, saltul termic va fi si mai mare. Se ating sapte grade.

In nordul Moldovei si in Bucovina, domina atmosfera placuta. Se face mai cald decat in ultimele zile si doar in zona de munte apar cativa nori de ploaie, la apropierea serii.

Publicitate

Timp frumos avem si in nordul Transilvaniei si prin Maramures. Temperaturile vor fi la fel de mari ca miercuri, insa in noaptea de joi spre vineri se incalzeste fata de ultima perioada.

In vestul tarii vremea se anunta cel putin la fel de placuta ca miercuri. Vor fi 17-18 grade, atmosfera linistita si in incalzire pe timpul noptii. Scapam de inghet, deocamdata.

Citeste si articolul :   Moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, scoase pe strazi pentru a scapa de coronavirus. Oamenii, chemati sa iasa la geamuri

In Transilvania vremea va fi schimbatoare, temperaturile ating, ca si miercuri, 14-15 grade si cel mai cald va fi in vestul provinciei. Peste noapte nu mai avem temperaturi negative nici macar in depresiuni.

In Oltenia gasim soare si vreme buna. Va fi cu doua grade mai cald decat miercuri si nu sunt evenimente importante, nici pe aici.

Timp frumos se anunta si in tinuturile sudice, se insenineaza, maximele ating si 16-17 grade si se face mai cald si pe timpul noptii.

Bucuresti

In Bucuresti se face mai cald ca miercuri. Dimineata este racoare pe la periferie, unde s-a produs bruma. Peste zi prindem soare si temperaturi de aprilie. Presiunea atmosferica se afla in scadere.

La munte

Si la munte este aceeasi tendinta. Vremea se incalzeste, va fi soare cam peste tot si doar in masivele sudice se inteteste vantul. In nordul Orientalilor apar cativa nori peste noapte.

Prognoza meteo pe urmatoarele trei zile

Citeste si articolul :   Bill Gates avertizeaza: „Urmatoarea pandemie va fi de zece ori mai rea”

Bucuresti

Vineri prindem atmosfera si mai placuta, cu 18-19 grade dupa pranz. Noaptea se ating opt grade in centru si vreo cinci la periferie. Apar cativa nori, dar nu va ploua. Barometrele vor indica o noua scadere.

Si sambata prindem vreme frumoasa. Vor fi in jur de 20 de grade, dar pe seara si in noaptea urmatoare cresc sansele de ploaie. Mai tarziu se inteteste si vantul.

Duminica se raceste foarte tare. Avem din nou temperaturi de februarie, vreme mohorata, vant si ploi pe parcursul zilei. Mai tarziu apar ninsori si lapovita, iar minima coboara spre minus trei grade.

La munte

Vineri va fi si mai cald. Dimineata gasim vreme buna, dar mai tarziu cresc sansele de ploaie in zona Orientalilor. Peste noapte, aici apar ninsorile.

Pe parcursul zilei de sambata se strica vremea. Dupa pranz asteptam lapovita, dar in noaptea urmatoare va ninge peste tot. Se porneste si vantul, viscoleste ninsoarea la mare altitudine, iar temperaturile scad destul de mult.

Citeste si articolul :   George Simion, scandal la frontiera cu Republica Moldova. Are interdictie pana in 2023

Duminica avem iarna in toata regula. Se raceste simtitor, norii persista si va ninge temporar in toate masivele. Se depune strat consistent de zapada, iar vantul va mai viscoli ninsoarea, precizeaza stirileprotv.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.