ULTIMA ORA: Inca 29 de cazuri noi in Romania. Bilantul total a ajuns la 246

In Romania sunt la aceasta ora 246 de cazuri de infectare cu noul Covid-19, cei mai multi fiind in Bucuresti. 19 dintre cei infectati s-au vindecat.

DESFASURAREA EVENIMENTELOR DE MIERCURI, 18 MARTIE

Pana miercuri, 18 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 246 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunta Grupul de Comunicate Strategica.

Astfel, de la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 29 noi cazuri de imbolnavire.

Publicitate

Grupul de Comunicare Strategica informeaza intr-un comunicat, ca dintre cele 246 de persoane confirmate pozitiv, 19 au fost declarate vindecate si externate.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 3.441 de persoane pentru care se efectueaza verificari pentru a depista daca au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23.679 persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala, mentioneaza stirileprotv.ro.

Potrivit GCS, in urma demersurilor efectuate de autoritatile romane, in cursul acestei nopti si in aceasta dimineata, Politia de Frontiera a efectuat formalitatile de intrare in tara pentru aproximativ 3.000 de cetateni romani si straini si aproximativ 800 de autovehicule, sosite in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II.

Citeste si articolul :   Alte sapte decese din cauza coronavirusului. Bilant: 1.104 cazuri

Politistii de frontiera au efectuat controlul specific la intrarea in tara, iar ulterior persoanele au fost preluate de catre reprezentantii Directiei de Sanatate Publica pentru completarea declaratiei pe proprie raspundere si efectuarea controlului epidemiologic.

Dupa incheierea formalitatilor si stabilirea masurile dispuse de catre personalul medical aflat in punctul de trecere a frontierei, mijloacele de transport au fost preluate de catre echipaje de politie si jandarmerie pentru a fi conduse spre locatiile stabilite pentru carantina sau pentru autoizolare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.