Premierul Romaniei, anunt important despre pensii. Ce se va intampla in perioada urmatoare?

In contextul crizei provocate de coronavirus, Ludovic Orban a facut un anunt important despre pensii. Ce se va intampla in perioada urmatoare?

Romania a intrat, incepand de astazi, in stare de urgenta din cauza infectarii unui numar insemnat de persoanele cu noul coronavirus. Ca urmare a acestui aspect, Ludovic Orban a sustinut o videoconferinta prin care a abordat mai multe subiecte importante, printre care si cel legat de plata pensiilor.

Tinand cont de situatia delicata provocata de raspandirea virusului COVID-19 au aparut intrebari legate de plata pensiilor in perioada imediat urmatoare.

Ludovic Orban a tinut sa lamureasca acest aspect, dand asigurari ca pensiile vor fi platite la timp si ca nu vor exista intarzieri. Avantajati vor fi pensionarii care isi incaseaza pensia pe card, premierul afirmand ca exista posibilitatea ca in cazul lor banii sa fie virati mult mai devreme.

Publicitate

“Au existat mai multe discutii in privinta platii pensiilor. Inca nu am luat o decizie. Au fost propuneri sa se plateasca anticipat pe doua luni. Vom asigura pensiile la timp si intr-adevar in ceea ce priveste pensiile care sunt platite prin intermediul bancilor, nu prin intermediul postei, vom incerca sa fie platite mai repede”, a anuntat Ludovic Orban, in timpul videoconferintei, potrivit kanald.ro

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.