Anuntul de ultima ora facut de Lidl Romania

Reprezentantii LIDL Romania nu schimba nimic la programul de lucru din cauza noului tip de coronavirus si asigura toti clientii ca vor gasi la raft cele necesare. Marile supermarketuri vor fi in continuare aprovizionte, in timp ce romanii sunt rugati sa respecte cateva reguli de bun simt.

Totodata, LIDL impreuna cu alte mari magazine din tara noastra vine cu mai multe recomandari in privinta cumparaturilor perioada aceasta de la spalatul pe maini pentru cel putin 20 de secunde, plata cu cardul, evitarea cumparaturilor in orele de varf (17:00 – 19:00) pana la responsabilitatea de care trebuie sa dam dovada atunci cand mergem in magazine.

„Sa fim #ImpreunaInSiguranta tine de fiecare dintre noi, mai ales in aceasta perioada, in care eforturile din partea noastra, a angajatilor si partenerilor nostri, dar si a colegilor din breasla sunt foarte mari, iar solidaritatea si responsabilitatea cele mai importante”, este unul dintre mesajele pe care reprezentantii supermarketului l-au publicat pe una dintre paginile de socializare.

Citeste si articolul :   Alerta meteo imediata. Vremea se schimba radical. Advertisment de furtuni de la ANM

Clientii rugati sa faca cumparaturi cumpatate perioada aceasta

Publicitate

„Responsabilitatea incepe cu fiecare dintre noi, mai ales in aceasta perioada. Si, mai mult ca oricand, trebuie sa dam dovada de solidaritate, chiar si la cumparaturi. Sunt mici eforturi care pot face o mare diferenta pentru noi toti”, este un alt mesaj publicat de LIDL Romania pe contul de Facebook.

„Intelegem framantarile voastre, dar a cumpara mai mult decat ai nevoie poate insemna uneori sa ii lasi pe ceilalti fara produsele de care si ei au nevoie. Exista cantitati si stocuri pentru toti, daca suntem solidari si ne gandim si la nevoile tuturor”, apare in scrisoarea deschisa catre toti clientii LIDL, potrivit fanatik.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.