Banca Romaneasca suspenda temporar plata ratelor

Banca Romaneasca este a treia banca din Romania care a tranmis ca suspenda plata ratelor pentru o perioada si ofera acces gratuit clientilor la servicile de mobile Banking si Internet Banking.

“Clientii persoane fizice de la Banca Romaneasca pot beneficia de suspendarea temporara, de pana la doua luni, a platii ratelor datorate.

Astfel, pentru credite ipotecare, consum cu ipoteca sau nevoi personale, pe baza solicitarilor clientilor facute prin call center la numarul de telefon 021 304 81 00, sau pe site-ul bancii, www.banca-romaneasca.ro in sectiunea Asistenta Clienti/Solicitari (https://www.banca-romaneasca.ro/despre-noi/contact/solicitari/reclamatia-ta.html), plata ratelor poate fi amanata pentru una sau doua luni.

Acest lucru inseamna ca ratele nu vor deveni scadente in perioada solicitata”, se spune in comunicatul bancii.

CEC Bank suspenda plata ratelor ipotecare

O masura similara fost luata si de CEC Bank are suspenda pentru o perioada plata ratelor ipotecare. Banca Tranislvania prelungeste perioada de gratie la cardurile de credit.

Nu toti romanii beneficiaza de scutirea ratelor, cel mai bine este sa va adresati unitatilor bancare sau sa sunati in call center, scrie huff.ro.

Citeste si articolul :   Epidemiologul Octavian Jurma: "Terminati odata cu manipularea"