ULTIMA ORA: Un roman din Italia s-a stins de coronavirus. Anuntul facut de Ministerul de Externe

Un roman din Italia a decedat dupa infectarea cu coronavirus, a informat MAE. Cetateanul roman avea si alte afectiuni medicale.

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca, in urma demersurilor Ambasadei Romaniei la Roma si ale Consulatului General al Romaniei la Milano, autoritatile italiene au confirmat, pana in prezent, decesul unui cetatean roman ca fiind cauzat de infectia cu COVID-19, pe fondul unor afectiuni medicale pre-existente.

“Situatia cetatenilor romani din Italia ramane o prioritate permanenta pentru misiunea diplomatica si oficiile consulare ale Romaniei din Italia si orice informatie cu privire la cetatenii romani din Italia va fi comunicata public de catre Ministerul Afacerilor Externe imediat ce aceasta va fi confirmata de catre autoritatile italiene, care se concentreaza, in prezent, in contextul situatiei extraordinare existente in Republica Italiana, cu toate eforturile si resursele umane, pe activitatile de salvare si tratament ale persoanelor infectate cu COVID-19”, a transmis Ministerul de Externe, potrivit digi24.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.