Adelina Pestritu, decizie importanta in plina pandemie de coronavirus: „Greu mai reusim sa…”

Adelina Pestritu, una dintre cele mai influente persoane din mediul online din Romania, a luat o decizie importanta. Frumoasa vedeta a impartasit un mesaj emotionant cu fanii.

Adelina Pestritu nu este doar o femeie frumoasa cu o cariera demna de invidiat, ci si o mamica reponsabila, care tine la sanatatea familiei ei si care ar face orice sa o stie pe mcuta Zenaida fericita. In plina pandemie de coronavirus, cand autoritatile ii indeamna pe oamenii de pe intregul glob sa ramana in case sau, pe cat posibil, sa limiteze iesirile in spatii aglomerate, vedeta a transmis si ea un mesaj important, scrie wowbiz.ro

Constienta ca este urmarita de peste un milion de oameni pe paginile ei de Instagram si de Facebook, Adelina Pestritu i-a indemnat si ea pe fanii ei sa ramana acasa. Pentru multi dintre fani, ea este un adevarat exemplu, asa ca le-a transmis un mesaj important tuturor celor care fac parte din comunitate ei din online.

Citeste si articolul :   Madalina Ghenea, surprinsa la bratul lui Al Pacino. Imaginile momentului

Mesajul transmis de Adelina Pestritu in plina pandemie de coronavirus

Publicitate

Publicitate

Ca o mama si o femeie responsabila, Adelina Pestritu a decis si ea sa stea acasa zilele acestea, cand si in Romania apar tot mai multe cazuri de coronavirus. Mai mult, i-a indemnat pe fani sa profite de aceste zile pentru a petrece timpul alaturi de familie, asa cum face si ea.

„Zilele acestea sunt nepretuite. Mereu in goana dupa ceva, greu mai reusim sa ne facem timp pentru cei care cu adevarat conteaza. Tocmai din acest motiv trebuie sa ne bucuram ca suntem alaturi de ei si putem sa ne trezim, sa stam la masa, sa ne jucam, sa ne iubim si sa adormim langa cei dragi, fara sa fim contratimp.

Indemnul de a sta acasa este unul sanatos intr-o societate in care oricare ne-ar fi meseria avem nevoie unii de altii. Sanatosi.

Suntem puternici si vom trece si peste aceasta incercare, dar doar constientizand cat de importante sunt recomandarile autoritatilor! 🙏🏻

Citeste si articolul :   Multi au cuplat-o cu Victor Slav, dar s-a aflat adevarul. Cine este, de fapt, iubitul Andreei Mantea

Asadar, stiind ca in comunitatea mea am DOAR oameni responsabili, va urez sedere placuta in sanul familiei 🤍 #stamacasa”, este mesajul pe care frumoasa Adelina Pestritu l-a publicat pe paginile ei, stiind ca ii va influenta pe multi dintre cei care o urmaresc.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.