Mirela Vaida a dezvaluit cat va mai continua telenovela cu Vulpita si Viorel. Antena 1 a primit o amenda de 100.000 lei pentru ca ii difuzeaza pe cei doi

Vulpita si Viorel au devenit doua personaje celebre in showbiz, desi provin dintr-o familie modesta din Vaslui. Cei doi apar in continuare la tv desi foarte multa lume ii critica si Antena 1 a luat o amenda foarte mare.

Mirela Vaida a anuntat cat va mai dura telenovela Vulpita si Viorel

Povestea Vulpitei si a lui Viorel a cucerit o Romanie intreaga. Cei doi apar la Acces Direct de saptamani intregi si telenovela se pare ca nu se va termina prea repede. Antena 1 a primit o amenda de 100.000 lei pentru ca ii difuzeaza pe cei doi. Articolele invocate au fost cele de “Incalcarea legii in mod grav si repetat (multiple articole privind protectia minorilor si respectarea demnitatii umane)”.

Cu toate acestea povestea merge mai departe iar Mirela Vaida a dezvaluit cat vor mai continua sa ii invite pe cei doi in platou. Prezentatoarea este de parere ca atat timp cat lumea ii urmareste si audienta este una foarte mare, postul de televiziune va continua sa ii difuzeze pe cei doi soti din Vaslui.

“Este un reality-show nescris. Atat de multe lucruri se intampla de la o zi la alta. Ei doi sunt reali si autentici, sunt niste personaje. Eu le inteleg lipsurile si ii iau asa cum sunt”, a povestit Mirela Vaida.

Citeste si articolul :   Gabi Lunca, internata de urgenta la ATI. Familia artistei: "Nu ne-au dat mari sperante”

“Televiziunea este despre oameni. Aceasta este un fel de divertisment, dar si un caz social. Daca cei de acasa se uita in numar foarte mare, serialul continua. Cand nu se va mai uita lumea, eu va garantez ca serialul se va termina. Aceasta este realitatea”, a mai continuat Vaida, potrivit huff.ro.

Autor