Militarul roman transferat in Germania pentru ingrijiri medicale a decedat. Ce s-a intamplat

Plutonierul adjutant principal Gicu-Florin Spulber a decedat sambata, 14 martie, in Germania, dupa ce a fost transportat din Baza Aeriana Kandahar la Centrul Medical Regional din Landstuhl, transmite Ministerul Apararii Nationale, sambata, intr-un comunicat.

Militarul avea 51 de ani, era casatorit si avea doi copii. Era angajat in M.Ap.N. din anul 1989 si participa la a treia misiune in Afganistan, scrie digi24.ro.

Militarul se afla in misiune cu Batalionul 21 Protectia Fortei “Viperele Negre” si suferise o ruptura de anevrism cerebral miercuri, in data de 11 martie.

Dupa stabilizarea de catre echipa medicala a batalionului, militarul a fost internat de urgenta la spitalul american ROL 3 din Baza Aeriana Kandahar, de unde a fost transferat, in noaptea de 12 spre 13 martie, pe cale aeriana, in Germania, la Centrul Medical Regional din Landstuhl al Armatei SUA.

Publicitate

„Din pacate, cu toate eforturile medicilor, plutonierul adjutant principal Gicu-Florin Spulber nu a supravietuit. Conducerea Ministerului Apararii Nationale este alaturi de familia indoliata si transmite, in numele intregului personal, sincere condoleante”, transmite MApN.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.