Miere cu nuci si seminte de canepa. Remediul natural pentru imunitate

Este usor de preparat, iar gustul sau il va face sa fie adorat si de copii!
Pentru a-l prepara, ai nevoie doar de 3 ingrediente…..

– 100 de grame de nuci

Publicitate

– 200 de grame de miere

– 100 grame de seminte de canepa decortificate

Publicitate

Mod de preparare:

– Adauga intr-un borcan mierea, apoi peste aceasta presara semintele de canepa si nucile.

– Amesteca pana la omogenizare si remediul este gata!

Consuma 2 lingurite din acest amestec dimineata, pe stomacul gol timp de 30 de zile la rand.

Iata cu ce te vei alege dupa 30 de zile:

– cresterea imunitatii

– eliminarea tulburarilor digestive – acest amestec furnizeaza cantitati mari de fibre solubile care tin tractul digestiv sanatos si curat. Acest lucru ajuta la eliminarea tulburarilor digestive, cum ar fi constipatia si balonarea.

– sanatate de fier a inimii si a tensiunii arteriale – datorita continutului sau, amestecul are capacitatea de a reduce nivelul colesterolului din sange.

Citeste si articolul :   Ficatul gras va poate imbolnavi si obosi: 6 semne la care trebuie sa aveti grija

Acest lucru tine inima sanatoasa si, de asemenea, opreste acumularea grasimii in artere, care poate conduce in cele din urma la atac de cord si accident vascular cerebral.

– o minte sanatoasa – consumul regulat previne boli precum Parkinson si Alzheimer , poate imbunatati, de asemenea, memoria.

De asemenea amestecul poate preveni, simptomele de anxietate si depresie si poate imbunatati starea de spirit.

– pierdere in greutate – cu toate ca amestecul este ca o bomba calorica, afla ca vei slabi….

Cum? Prin simplul motiv ca aceste 2 lingurite iti vor oferi senzatia de satietate pentru mai multe ore si astfel vei manca mai putin.

Beneficiile consumului de miere cu nuci:

Beneficiile consumului de miere cu nuci: intarirea imunitatii Medicii naturisti propun preparatele cu miere si nuci pentru revitalizarea organismului si intarirea imunitatii, mai ales acum. In acest sens, se utilizeaza urmatoarea reteta: intr-un borcan de 800 de grame se pun 400 de grame de miez de nuca sfaramat, peste care se completeaza cu miere.

Citeste si articolul :   Carenta de fier: alimente fara de care organismul sufera

Se omogenizeaza compozitia si se inchide ermetic. Preparatul se pastreaza la rece, in frigider sau in camara, ferit de lumina. Se poate consuma cate o lingurita din preparatul de miere cu nuci, dimineata, pe stomacul gol, si la pranz, inainte de masa. Acest preparat este aliment vitalizant si nutritiv, in care predomina vitaminele A si C, complexul de B-uri, precum si minerale: fier, potasiu, zinc, magneziu.

Datorita acestei compozitii, mierea cu nuci alunga virozele de sezon, tusea, infectiile tubului digestiv.

Beneficiile consumului de miere cu nuci: combaterea stresului, reducerea colesterolului Pentru cei surmenati si slabiti, se recomanda remediul preparat dintr-un pumn de miez de nuca maruntit, amestecat cu o lingura de miere, dupa care se bea un pahar cu suc proaspat de fructe sau legume.

In cazul elevilor, pentru marirea capacitatii de memorare si pentru perioadele de invatare, mai ales in perioada examenelor, se pot consuma zilnic 5-7 nuci amestecate cu doua linguri de miere. Acest aliment se consuma pe indelete, mestecandu-se lent fiecare imbucatura.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.