ULTIMA ORA: Anuntul Presedintiei, dupa ce Ludovic Orban s-a autoizolat la Vila Lac. Bilantul a ajuns la 70 de persoane infectate cu coronavirus

Numarul pacientilor confirmati cu coronavirus, in Romania, a ajuns la 70 pana la aceasta ora.

Consultarile de la Palatul Cotroceni, in vederea desemnarii unui nou premier, vor avea loc prin teleconferinta, precizeaza stirileprotv.ro.

Ludovic Orban si ministrul Sanatatii, Victor Costache, confirma faptul ca senatorul PNL Vergil Chitac este infectat cu noul coronavirus.

Totodata, Ludovic Orban a declarat ca toti membrii BPN si toti senatorii PNL se vor izola la domiciliu, fara sa astepte ancheta epidemiologica.

Publicitate

„Am solicitat Ministerului Sanatatii sa deruleze rapid ancheta epidemiologica. Toti colegii vor fi testati”, a declarat, vineri, Ludovic Orban.

Ministrii urmeaza sa decida unde se vor izola, iar recomandarea premierului – la birourile lor, de unde isi vor exercita, in continuare, atributiile, dar nu vor mai merge la consultari.

In plus, Ludovic Orban a declarat ca se va izola la Vila Lac.

Pentru a preveni raspandirea COVID-19, va fi restrictionat temporar accesul jurnalistilor la Palatul Victoria.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.