ULTIMA ORA: Inca 7 cazuri confirmate de CORONAVIRUS. Bilantul a ajuns la 59

Inca 7 cazuri de coronavirus au fost anuntate joi seara in doar o ora, in Romania. Bilantul a crescut la 59 de cazuri confirmate.

UPDATE: 22:30 Ultimele 6 cazuri sunt ale unor persoane care au intrat in contact cu femeia din Hunedoara, de 26 de ani, care nu a respectat izolarea la domiciliu, intocmindu-i-se dosar penal.

Publicitate

Caz 54: Femeie, 58 ani, pacient

Caz 55: Femeie, 74 ani, pacient

Publicitate

Caz 56: Femeie, 52 ani, pacient

Caz 57: Femeie, 45 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical

Caz 58: Femeie, 53 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical

Caz 59: Femeie, 45 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical

Un barbat din Covasna este cel de-al 53-lea caz de coronavirus din Romania, au anuntat autoritatile joi seara. In aceeasi ora au fost confirmate alte 6 cazuri.

Pacientul din Covasna s-a intors din Italia, de la Trentino, pe 8 martie. Conform medicilor, barbatul in varsta de 53 de ani a fost in contact cu un caz pozitiv. El a stat in autorizolare la domiciliu.

Citeste si articolul :   Un medic din Timisoara s-a infectat cu COVID la o luna dupa doza de rapel de la Pfizer

Tot joi seara, autoritatile au transmis ca au mai fost confirmate inca 6 cazuri de coronavirus, toate in Hunedoara, scrie observator.tv.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.