Cristian Tudor Popescu: ”Premierul in aceste zile a fost domnul Raed Arafat”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca felul in care Partidul National Liberal a gestionat mediatic toata aceasta criza provocata de cazurile de coronavirus a fost foarte slab, iar adevaratul premier al Romaniei a fost Raed Arafat.

In opinia sa, decizia PNL de a-l retrage pe Florin Citu este ”cea mai proasta operatiune politica” pe care el a vazut-o ”in 30 de ani in Romania”.

”Stiti cine a fost in aceste zile premier in vreme ce domnul Citu era acolo plantat de domnul Iohannis si, fireste, si de domnul Orban?

Premierul in aceste zile a fost domnul Raed Arafat, in imagine, mediatic vorbind, premierul a fost domnul Raed Arafat. L-ati vazut pe domnul Citu in vreun fel sa para ca s-a ocupat de aceasta criza a sanatatii in Romania?

Publicitate

Publicitate

Este o operatiune, daca se trage linie acum pentru Partidul National Liberal, este probabil cea mai proasta gandire politica, cea mai proasta operatiune politica pe care eu am vazut-o in 30 de ani in Romania.” – a spus CTP pentru Stirile Pro TV.

Citeste si articolul :   Vestea anului in showbiz! Gina Pistol si Smiley, parinti?

Inr-un mesaj postat pe Facebook, Florin Citu a explicat decizia de a-si depune mandatul de prim-ministru desemnat. El spune ca gestul sau trebuie interpretat in contextul prin care trece astazi Romania, precizeaza stirileprotv.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.