ULTIMA ORA: Inca o persoana a fost confirmata cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 37 de cazuri in Romania. In ce oras a fost descoperit. Noi masuri adoptate

Avem 37 de cazuri confirmate cu noul coronavirus in Romania. Ultimul este un barbat de 47 de ani, confirmat la Bucuresti. Acesta a calatorit in Germania in perioada 26 februarie – 2 martie.

Astazi, comitetul pentru situatii speciale de urgenta a venit cu alte masuri menite sa limiteze raspandirea COVID 19 in tara noastra, potrivit stirileprotv.ro.

Publicitate

Specialistii au recomadat, printre altele, suspendarea cursurilor in universitati. Cei care vin din zonele rosii vor fi introdusi in carantina, iar cei care vin din zonele galbene in izolare la domiciliu.

Guvernul reaminteste cetatenilor sa ia in considerare doar informatiile verificate prin sursele oficiale si sa apeleze pentru recomandari si alte informatii la linia TELVERDE 0800800358.

Publicitate

De asemenea, cetatenii romani din strainatate pot solicita informatii despre prevenirea si combaterea virusului la linia special dedicata lor: +4021.320.20.20.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.