ULTIMA ORA: Bulgaria anunta primul deces provocat de coronavirus. Cine este si ce varsta avea

O femeie din Bulgaria in varsta de 66 de ani, infectata cu coronavirusul Covid-19, a decedat miercuri, fiind primul deces provocat de coronavirus in aceasta tara, transmite Reuters.

Femeia a fost internata marti de urgenta la un spital din Sofia cu pneumonie severa. Potrivit agentiei BTA, ea avea si probleme cardiace, suferind in trecut o operatie pe cord.

Sotul ei, in varsta de 74 de ani si infectat de asemenea cu coronavirus, este in stare grava.

Pana in prezent in Bulgaria au fost confirmate sapte cazuri de infectare cu coronavirus, ultimul fiind cel al unei femei medic in varsta de 62 de ani care a calatorit recent in Marea Britanie si Spania.

Publicitate

Guvernul de la Sofia a limitat la 250 de persoane numarul maxim al participantilor la evenimente in spatii inchise si a cerut companiilor sa aplice un program flexibil pentru angajati si sa le permita sa lucreze de acasa acelora care au aceasta posibilitate, precizeaza stirileprotv.ro.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.