Raed Arafat, mesaj dur dupa ce scolile s-au inchis: Isi bat joc de masurile luate

Inainte ca decizia de inchidere a scolilor sa intre in vigoare, au aparut reclame la cluburi de vacanta. Parintilor li s-a oferit o solutie pentru cazul in care nu au gasit bunici sau rude la care sa-i lase pe cei mici.

Potrivit sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, cei care au lansat astfel de reclame “isi bat joc” de masurile pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus.

“Noi luam masura de a inchide scolile ca sa reducem contactul si sa reducem posibilitatea de raspandire si apar reclame pentru cluburile dupa scoala sau cluburile de vacanta, ca sa nu le spuna after school si cu o suta de lei pe zi sa pui copiii toti impreuna acolo. Asta inseamna ca masura pe care am luat-o nu mai are niciun rost”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

La Galati, de exemplu, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta urmeaza sa interzica functionarea unui astfel de “club”, scrie digi24.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.