Maria, tanara de 19 ani care a invins cancerul, mesaj pentru toti romanii: „Am stat si 4 luni in izolare, voi nu puteti sta 14 zile in carantina?”

O tanara de 19 ani care a invins in lupta cu boala cumplita le cere romanilor sa faca toate eforturile necesare pentru a-si proteja semenii de coronavirus.

Iata mesajul tinerei:

“Am stat si 4 luni de zile in izolare pentru ca am avut un virus minor pe langa covid19 ..am indurat 1 an si 8 luni pe patul de spital cu mici pauza de 3 maxim 4 zile dupa 4 luni fara sa simt aerul de afara. Am luptat 2 ani de zilele cu cancerul ,virusii, operatii, leziuni cerebrale,arsuri, stari de greata, ameteala, dureri groaznice si mi am acceptat soarta fara sa ies din cuvantul medicilor.

Toate astea incepand cu varsta de 14 ani ..mi am acceptat soarta si am stat ,am vrut sa fiu bine . Iar acum ..vad zi de zi adulti care nu sunt in stare sa stea in carantina 14 zile ? Un copil de 3 ani poate face tot parcursul pe care l am facut eu ..Dar un adult in toata firea nu poate sta in izolare 😔 mi ar fi rusine ..😔😔Am invins cancerul …cei bolnavi de covid19 o pot face si ei..respectati ceea ce spun cadrele medicale” scrie Marie pe pagina sa de facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.