Noi tensiuni intre Andreea Balan si Goerge Burcea! Ce i-a cerut el artistei

Despartirea dintre Andreea Balan si George Burcea este, practic, o certitudine, cei doi avand de stabilit doar detaliile separarii oficiale si data divortului.

Evident, despartirea dintre Andreea Balan si George Burcea ridica una dintre cele mai spinoase probleme pe care le au cuplurile cu copii in momentul divortului: custodia celor mici.

Publicitate

Iar surse apropiate de actor au dezvaluit, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, ca situatia este una dificila. Mai exact, ne-au dezvaluit sursele noastre, George Burcea pare sa fie extrem de nemultumit de faptul ca Andreea Balan vrea sa reglemeteze strict perioada pe care el o poate petrece cu copiii si ca cere sa stie destinatia si perioada petrecuta alatturi de cele doua fete in cazul in care pelaca undeva.

”Andreea este decisa sa puna la punct toate aceste aspecte cu privire la relatia pe care George o va avea cu cele doua fetite ale lor. Au discutat, ea a propus ziua de sambata, dar el vrea mai mult. Dar Andreea este greu de convins, mai ales la cum decurg lucrurile si la cum se comporta George”, ne-a spus sursa noastra. De altfel, asa cum WOWbiz.ro a dezvaluit, relatia dintre George Burcea si Andreea Balan pare sa fie iremediabil stricata dupa ce acesta a fost prin la volan dupa ce a cosumat cocaina, lucru care, evident, a facut-o pe artista sa fie mult mai atenta la ce se petrece intre sotul ei si copiii lor.

Mai mult, ieri, la turta Clarei, cei doi au avut ce sa sarbatoreasca, dar, totusi, Andreea Balan si George Burcea au avut grija sa se cam evite, discutiile dintre ei fiind, practic, inexistente, iar zambetele de complezenta mai mult tensionate. In plus chiar, au si evitat sa se fotografieze impreuna, pentru a nu mai alimenta ideea ca este posibia impacarea dintre ei.

George Burcea, scandal cu Andreea Balan

Cand Andreea Balan l-ar fi intrebat pe George Burcea care este motivul unei schimbari atat de bruste, el s-a multumit sa repete aceleasi declaratii si sa ii spuna ca nu are nevoie de familie, de sotie si ca vrea sa fie singur, ca are proiecte in care este implicat. ”Discutiile dintre Andreea Balan si George Burcea au fost extrem de tensionate, chiar daca nu a mai devenit agresiv verbal cu ea.

Dar i-a spus ca nu o iubeste, ca nu o mai vrea. Si i-a spus-o foarte dur, nu a menajat-o deloc”, ne-a explicat sursa noastra. Iar acela a fost, de altfel, si momentul in care Andreea Balan a izbucnit, pe conturile ei de socializare, si a adus o serie de precizari cu privire la despartirea de George Burcea, la presiunea fanilor ei: „Va rog mult, nu-mi mai trimiteti astfel de mesaje, ca eu renunt, ca si cum totul este la mine. El este cel care nu-si mai doreste familia”.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.