Horoscop Minerva pana pe 15 martie 2020. Luna Plina aduce o perioada de nereusite

HOROSCOP. Astrologul Minerva prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 9-15 martie. Zodiile vor avea o saptamana dificila, dar pozitia planetelor este buna pentru noi proiecte de viitor care vor avea efect in special din 10 martie cand mercur iese din retrograd.

Berbec

Sanatatea ta a stralucit in ultimele saptamani, dar este probabil ca acum sa te simti altfel, nu fiindca ai fi meteo-sensibil, ci din cauza stresului. Ai muncit mult si te-ai concentrat asupra a ceea ce ai facut, asa ca organsimul tau incepe sa se revolte. Ai nevoie de odihna. Fa-ti timp si pentru tine si relaxeaza-te putin. A, si nu te mai simti vinovat pentru asta. Chiar si seful are nevoie sa petreaca ceva timp singur.

Taur

Publicitate

S-ar putea sa fi planificat o seara captivanta cu prietenii sau cu cineva care ti-a starnit interesul, dar trebuie sa amani datorita unor evenimente dincolo de controlul tau. Acest lucru s-ar putea dovedi dezamagitor si frustrant, dar nu vei putea face mai mult. Asa ca reprogrameaza si planifica altceva deocamdata. Detasarea ta poate fi cel mai bun mod de a merge mai departe.

\Gemeni

GEMENI.Unele evenimente din cartier i-ar putea avea ca actori principali pe membrii familiei. Acest lucru ar putea insemna, echipaje de muncitori care lucreaza – sapa pentru canalizare sau refac bordurile, de exemplu, lasa tot gunoiul in mijlocul strazii si vine o ploaie daia mocaneasca ce face drumul impracticabil. Familia ta va lua atitudine. Nu conteaza, o vreme, viata va fii un pic mai dificila, dar va trebui sa suporti asta. Intre timp, incearca sa-i inveselesti pe toti improvizand o petrecere. Acest lucru functioneaza intotdeauna!

Citeste si articolul :   Neti Sandu vine cu vesti grozave. Noroc fantastic pentru trei zodii

Rac

Bucura-te de o saptamana plina de spirit in care vei face tot ceea ce inima ta doreste. Imaginatia ar putea sa te duca pe un taram cu totul nou in care sa joci rolul principal. Traieste aceste fantezii. Aminteste-ti ca daca poti visa, inseamna ca o poti face, asa ca gandeste lucrurile la scaramare. Focul din interiorul tau este puternic, asa ca foloseste-te bine de aceasta putere inainte de a fi risipit de altcineva care trage sforile.

Leu

Proiectele personale sau profesionale la care lucrezi s-ar putea sa se miste putin mai incet saptamana aceasta si sa te faca sa te simti mai putin confortabil. Te poti intreba daca acest lucru nu se datoreaza cumva faptului ca nu faci ceva corect. Nu este cazul. Este, fara indoiala, doar un decalaj energetic, care ar trebui sa se echilibreze rapid. Calmeaza-te, termina ceea ce trebuie si nu te necaji peste asta. Lasa-te dus de val.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2022. Ce aduce ziua de Sf. Ioan pentru fiecare zodie

Fecioara

Saptamana este una activa, in care te-ai descurca bine lucrand cu grupuri de oameni. Imaginatia ta este deosebit de activa si s-ar putea sa te regasesti jucand scene din visele tale. Oamenii din viata ta joaca un rol mai important decat au avut in trecut. Recunoaste si apreciaza acesti oameni cheie. Lucreaza cu ei pentru a ridica valul de ceata care pare ca inneaca totul astazi.

\ Balanta

Incercarea de a invata un nou program de calculator sau de a manipula o alta forma de echipament de inalta tehnologie pot parea lucruri in van. S-ar putea sa ai tendinta sa te indoiesti de capacitatea ta de a o face si, astfel, sa te simti frustrat. Cu toate acestea, pastreaza-ti calmul. Nu ai nevoie decat de o mica concentrare, cunoastere si insistenta. De asemenea, ai putea sa ceri ajutorul cuiva care stie mai multe despre toate acestea.

Scorpion

Saptamana ar trebui sa te gaseasca lucrand pentru construirea unei cariere care iti place si pentru alte obiective importante. Daca esti implicat intr-o relatie in prezent, evenimente neasteptate te-ar putea mult mai aproape de partener. Daca nu esti implicat, poti intalni pe cineva interesant, prin intermediul unor activitati de grup. De asemenea, ai putea vedea un prieten vechi, brusc, intr-o lumina noua. Orice ar fi, asteapta-te la cateva evolutii interesante.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 octombrie 2021. Balanta are multe probleme de rezolvat

Citeste mai multe pe huff.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.