Alerta METEO: Cod galben de vant puternic. Judetele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti, avertizari nowcasting Cod galben de vant puternic, valabile in judete din Dobrogea si Muntenia.

Conform prognozei, pana la ora 14:00, in judetele Constanta si Tulcea se vor semnala intensificari locale ale vantului, cu rafale de 55 – 65 km/h.

Totodata, pana la ora 15:00, in judetele Braila, Ialomita si Buzau (zona joasa), vantul va sufla cu viteze la rafala de 55 – 70 km/h.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maxim sase ore, precizeaza ANM, potrivit stirileprotv.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.