Horoscop 8 martie 2020, cu de Neti Sandu. Zodia care isi gaseste sufletul pereche

Horoscop cu Neti Sandu. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru astazi.

HOROSCOP 8 MARTIE 2020 BERBEC

Se poate sa apareti in public cu ceva care sa va onoreze si sa fie un castig de imagine, sa straluciti. O s-aveti un feed-back de la fiinta de care sunteti indragostiti, vedeti cu ce moneda va raspunde, si in ce etapa a relatiei va aflati.

HOROSCOP 8 MARTIE 2020 TAUR

Publicitate

E posibil sa revina cineva cu care-ati fost intr-o relatie, cu ganduri bune si sa reincepeti o relatie care sa va faca fericiti. Voi o sa va simtiti in elementul vostru pentru ca va-mpacati cu situatia in care va aflati, de unde pana acum nu va convenea si o sa fie un confort afectiv.

HOROSCOP 8 MARTIE 2020 GEMENI

Vi se propune un job, poate va-ntalniti cu un om de afaceri care vine cu o oferta care vi s-ar potrivi – vedeti cum stati. Se poate sa luati parte la un eveniment festiv si sa aveti si cota voastra de glorie, o sa va faceti remarcati prin ceva care poate fi rampa voastra de lansare.

HOROSCOP 8 MARTIE 2020 RAC

O sa cheltuiti niste bani ca sa le faceti cinste alor vostri, tot e sarbatoare si o sa va strangeti cu totii la masa de duminica. O sa reglati o situatie parteneriala, ca sa va-ntelegeti si mai bine in relatie, sa fie armonie si sa va puteti vedea linistiti de viata de cuplu.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 ianuarie 2021. Ziua schimbarilor pentru Fecioare

HOROSCOP 8 MARTIE 2020 LEU

O sa si primiti cadouri, si o sa si oferiti ceva, in semn de prietenie, de respect, sau o fi o dovada de dragoste, de ziua femeii. Intalniri cu prieteni pe la evenimentele din oras, or fi ceva aniversari, si o sa va prinda bine sa consolidati niste relatii care v-ar propulsa in cariera.

HOROSCOP 8 MARTIE 2020 FECIOARA

Se poate s-apara abia acum cineva care v-a abordat in vederea unei relatii la un telefon, sau in retelele de socializare si-acum sa va si intalniti. O bucurie, c-o sa revedeti niste oameni carora le-ati dus dorul si poate veti continua o activitate care v-a adus candva beneficii.

HOROSCOP 8 MARTIE 2020 BALANTA

Publicitate

Prietenii v-au pregatit niste surprize care-or sa va umple inima de bucurie, e sarbatoare-e ziua femeii! Se reuneste familia cu un prilej anume, tot e duminica, e si sarbatoare, si o sa puneti la cale niste evenimente festive la care va contribui fiecare cu cate ceva.

HOROSCOP 8 MARTIE 2020 SCORPION

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 septembrie 2022. Berbecul trebuie sa indrazneasca sa faca primul pas

Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care o sa va-nsoteasca in viata pentru ca sunteti compatibili – si-o sa fiti impliniti sufleteste. E de iesit pe afara la socializare ca sa va mai vedeti cu unul, cu altul sa relationati in vederea unor preocupari extraprofesionale, sa va consolidati pozitia la nivel de grup.

HOROSCOP 8 MARTIE 2020 SAGETATOR

Se poate s-aveti musafiri si sa petreceti cateva ore bune impreuna si sa va faceti planuri de vacanta, sa desfasurati activitati comune. Se poate sa fiti mai cheltuitori decat de obicei, dar vreti sa fiti generosi, sa le faceti surprize placute alor vostri, pentru ca e o nevoie interioara.

HOROSCOP 8 MARTIE 2020 CAPRICORN

O sa va caute cineva care vrea sa fiti impreuna si o sa stiti de la prima vedere ce e de facut, daca simtiti ceva, sau nu. O invitatie neasteptata, poate va scoate-n oras cineva, se poate si mai departe de casa, si sa va-ntoarceti la noapte, ori poate mai ramaneti daca va luati niste zile libere.

HOROSCOP 8 MARTIE 2020 VARSATOR

Se poate sa le-ntoarceti vizita unor rude apropiate, poate copiii, nepotii, v-au rugat mai demult sa faceti ceva impreuna si acum sunteti dispusi, va gasiti timp pentru asa ceva. Se poate s-aveti o sarbatoare in familie si sa va strangeti la masa cu totii, sa chefuiti si sa-i chemati si pe prieteni c-aveti multe de impartasit.

Citeste si articolul :   Horoscop 17 martie 2020. Cesuri bune pentru trei zodii

HOROSCOP 8 MARTIE 2020 PESTI

E posibil sa-ntalniti pe cineva intr-un cerc de prieteni si sa va-ndragostiti, sau sa va reindragostiti de partenerul de cuplu. Se pot intampla cele mai neasteptate lucruri si sa apara cineva cu care o sa-mpartiti restul vietii, sa aflati o veste buna despre un copilas, sau altceva care sa v-aduca bucurie.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.