Peste 1100 de noi cazuri de coronavirus si 36 decese in Italia, in 24 de ore. Bilantul a crescut la 233 de decese si peste 5000 de cazuri de coronavirus

Peste 1100 de noi cazuri de coronavirus si 36 de decese au fost anuntate sambata in Italia. Bilantul epidemiei in aceasta tara a crescut astfel la 233 de morti si 5061 de infectii.

Conform datelor furnizate sambata seara de Protectia Civila din Italia, in aceasta seara, de la inceputul epidemiei s-au inregistrat 5883 – infectii, decese si pacienti vindecati.

In prezent, numarul pacientilor cu coronavirus in Italia este de 5061, dintre care 1145 au fost raportate doar sambata, spune La Repubblica. Decesele au ajuns la 233, dupa ce, tot sambata, au fost anuntate inca 36.

Publicitate

A crescut insa si numarul persoanelor vindecate de coronavirus in Italia: in total, sunt 589, cu 66 mai multi fata de vineri.

Publicitate

Sambata noapte, Guvernul Italiei e asteptat sa vina cu un nou decret, cu masuri sporite contra coronavirusului.

Surse au declarat pentru Reuters ca se asteapta ca noi zone sa fie puse in carantina, potrivit observator.tv.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.