ULTIMA ORA: A fost confirmat inca un caz de coronavirus in Romania. Unde a fost descoperit

A fost confirmat inca un caz de coronavirus in Romania, la Galati. Astfel, patru cazuri au fost confirmate sambata, iar bilantul total a ajuns, in tara noastra, la 13.

Este vorba despre un barbat de 72 ani, din Galati, care a venit din Lombardia in data de 29 februarie. In data de 6 martie, barbatul a dezvoltat simptomatologie conforma cu definitia de caz COVID 19.

In acest context, in data de 6 martie, a fost transportat cu izoleta, din locul in care se afla in autoizolare, la Spitalul judetean Galati, sectia de boli infectioase, unde se afla in prezent internat.

Patru noi cazuri de coronavirus au fost confirmate oficial in Romania, astazi, dintre care unul in Bucuresti. Bilantul total este de 13.

Publicitate

In plus, 16 persoane se afla in carantina, iar pentru alte 12.927 este dispusa masura autoizolarii la domiciliu, precizeaza stirileprotv.ro

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.