Horoscop 8 martie 2020. Surprize uriase pentru trei zodii

Horoscop zilnic, 8 martie. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de duminica.

HOROSCOP 8 MARTIE Berbec. Aveti vesti din strainatate de la persoanele cu foarte multa putere. Fiti atenti ce spuneti ca stiti sa faceti. Va trebui sa probati.

HOROSCOP 8 MARTIE Taur. Au o zi foarte buna sub aspect material. Banii vin in urma actelor, acte foarte bine facute. Stiu cumva sa speculeze o lege sau un regulament ca sa bage mai multi bani in buzunar.

HOROSCOP 8 MARTIE Gemeni. Discutii cu partenerul de viata privind planuri, proiecte, o calatorie de vacanta.

Publicitate

HOROSCOP 8 MARTIE Rac. Munca foarte buna astazi, dar cu foarte multe persoane. E posibil sa cunoasca un coleg, un specialist de care au nevoie si primesc sfaturi foarte bune.

HOROSCOP 8 MARTIE Leu. Sunt foarte independenti, au nevoie sa rezolve lucrurile in stilul lor. De aceea isi vor lua libertatea de program la locul de munca sau cine stie ce proiecte indraznete promoveaza.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 decembrie 2022. Sagetatorul isi poate intalni jumatatea

HOROSCOP 8 MARTIE Fecioara. Trebuie sa isi adune putin fortele, sa se adune, si sa isi de seama ca au foarte multe calitati si cu adevarat valoare. Au nevoie de acest curaj tocmai pentru ca sunt pe punctul de a semna un contract.

Publicitate

HOROSCOP 8 MARTIE Balanta. Discuta si ei astazi despre acte sau fac regulamente ori reproseaza cuiva ca nu a respectat o lege la locul de munca sau in familie.

HOROSCOP 8 MARTIE Scorpion. Vorbesc despre bani, bani care trec prin acte pe care trebuie sa le semneze sau pe care le discuta. Trebuie sa isi cunoasca foarte bine drepturile financiare.

HOROSCOP 8 MARTIE Sagetator. Sunt foarte orgoliosi si astazi pentru ca luna le traverseaza zodia. De aceea, relatiile de familie pot fi un pic tensionate. Au sentimentul ca se profita de ei. Nu e chiar asa.

HOROSCOP 8 MARTIE Capricorn. Mai multa rabdare astazi. Parca nu ajung acolo unde isi doresc, probabil la persoana iubita, sau nu rezolva mai repede lucrurile pe care si le doresc.

Citeste si articolul :   Rune pentru saptamana 10 - 16 august 2020. Racii au parte de tot ce-si doresc, Taurii sunt foc si para

HOROSCOP 8 MARTIE Varsator. Se pot intalni cu un prieten sau pot primi chiar un dar. In tot cazul, stiu sa isi faca ziua frumoasa, dar in afara familiei.

HOROSCOP 8 MARTIE Pesti. O zi a gloriei. Le poate fi recunoscuta munca pe care au depus-o in ultima vreme si pot chiar sa primeasca o propunere interesanta. Ei cred ca nu sunt pregatiti pentru ea, dar astrele spun ca da.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.