Alerta METEO de vreme severa. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de vreme severa, precizand ca in perioada urmatoare va ploua in toata tara, iar in jumatatea de sud, in intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 35…40 l/mp.

In regiunile sud-estice, temporar instabilitatea atmosferica va fi mai accentuata si se va manifesta prin averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si posibil grindina.

Publicitate

Fenomene vizate: ploi in general moderate cantitativ, manifestari de instabilitate atmosferica;
Zone vizate: jumatatea de sud a tarii. La munte, mai ales la altitudini de peste 1700 m, precipitatiile vor fi predominant sub forma de lapovita si ninsoare.

In cursul zilei de marti, 10 martie, in regiunile estice, sud-estice si sud-vestice vantul va avea unele intensificari, cu viteze de 45…55 km/h si izolat 60 km/h, informeaza ANM, scrie observator.tv.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.