Rona Hartner, mamă la 47 de ani? Anunţul a fost făcut chiar de artistă: “Am rezultatele de la toate analizele”

Rona Hartner a avut parte de un an greu, dupa ce a dus o lupta crancena cu cancerul. Din fericire, actrita a reusit sa invinga boala, iar acum, singura ei dorinta este sa se bucure din plin de fiecare moment al vietii.

Mai mult decat atat, isi doreste foarte mult un copil cu barbatul caruia i-a devenit sotie anul trecut. Vedeta este oprimista si spera intr-o minune, desi la 47 de ani nu este atat de usor sa ramana insarcinata.

„Daca lumea spune oare ‘o sa avem sau nu un copii, mie nu mi-e frica deloc, pentru ca am doar 47 de ani . Dupa chimoterapie am avut foarte multe schimbari hormonale, ca sa zic asa, si nu stiu sigur daca va mai fi posibil, dar e clar ca ne dorim.

Asta este cursul normal al vietii si e normal, daca ne-am casatorit crestineste, sa vrem sa avem o familie crestina si sa acceptam copiii. Daca El considera ca trebuie sa devin mamica la 47 de ani, sunt de acord, pentru ca un copil este o binecuvantare la orice varsta ar veni. Am rezultatele de la toate analizele de un an dupa ce a fost declansat cancerul, nu mai am nimic”, a marturisit Rona Hartner la Antena Stars.

Rona Hartner a imbracat rochia alba de mireasa la 46 de ani, devenind, oficial, sotia artistului Herve Camilleri. Ei au spus cate un: “Da!” hotarat in fata ofiterului de la Starea Civila din orasul francez Toulon. Fericitul eveniment a fost unul neobisnuit, pentru ca printre invitatii chemati de miri… au putut participa si oameni necunoscuti care si-au dorit sa le fie alaturi in ziua cea mare, scrie romaniatv.net.

Autor