Horoscop 6 martie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care are parte de castiguri uriase

Horoscop 6 martie cu Neti Sandu. Afla din randurile de mai jos ce ti-au pregatit astrele.

HOROSCOP 6 MARTIE 2020 BERBEC

Relatia cu partenerul de cuplu ar avea de castigat daca o sa va faceti program comun, mai iesiti serile pe cate undeva la relax. Prietenii va scot pe la evenimente sa vedeti care sunt noutatile, sa alegeti si voi niste activitati, preocupari care sa va destinda, sa fiti in forma.

HOROSCOP 6 MARTIE 2020 TAUR

Publicitate

O sa legalizati o situatie si poate mai urcati o treapta sociala, incepeti o afacere pe cont propriu si o sa va implicati cu totul. E posibil sa primiti o veste buna de la drum, poate fi o invitatie sa va duceti in vizita acum, sau de sarbatori, depinde, sigur, de programul vostru si de bani.

HOROSCOP 6 MARTIE 2020 GEMENI

O invitatie – surpriza – la o aniversare care poate fi si in alt oras si sa faceti o excursie pan-acolo. Se pare c-o sa cheltuiti niste bani c-aveti multe de cumparat si or fi si taxe de achitat, la termen, ca sa nu incasati penalizari.

HOROSCOP 6 MARTIE 2020 RAC

E un moment bun sa perfectati relatia cu partenerul de cuplu si sa mai schimbati programul, regulile casei, ceva, sa fie fresh. Poate fi o zi decisiva pentru voi, si sa semnati un contract, sa va luati bilete de cazare, de transport ca sa plecati pe undeva, sau sa spuneti „DA” la ofiterul starii civile.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru luna martie 2021, cu Pavel Globa. Vesti grozave pentru patru zodii

HOROSCOP 6 MARTIE 2020 LEU

Va scoate cineva la o plimbare si poate-o sa va vedeti si in urmatoarele zile, daca simtiti ca ar duce undeva o posibila relatie – va ganditi. Se poate sa v-apucati de lucrari pe acasa, reparati, dati o zugraveala, luati aparatura de uz casnic, va ocupati si de masina, sa fie totul functional.

HOROSCOP 6 MARTIE 2020 FECIOARA

Poate faceti un drum la medic sa vedeti cum stati cu sanatatea ca se pare ca v-a cam ajuns oboseala. O sa faceti rost de niste bani dati o fuga in alt oras la rudele care v-asteapta la un pahar de vorba, sa puneti la cale cateva evenimente de familie.

HOROSCOP 6 MARTIE 2020 BALANTA

Se poate sa aiba loc o intalnire emotionanta si o sa puneti capat unui conflict cu niste parteneri de afaceri. Are de unde sa mearga mai bine in relatia sentimentala, poate-o s-aduceti pe lume si copii, se pot rezolva o serie de aspecte in decursul acestui an.

Citeste si articolul :   Martie 2023 aduce bogatie acestor 5 semne zodiacale

HOROSCOP 6 MARTIE 2020 SCORPION

Posibil musafir, in trecere prin orasul vostru si o sa vedeti, poate ramane si peste noapte c-aveti multe sa va spuneti. Va puteti alatura unui grup, sa plecati la munte, sau intr-o zona de agrement sa va limpeziti mintea, sufletul si sa va-ntoarceti maine, poimaine revigorati.

HOROSCOP 6 MARTIE 2020 SAGETATOR

O persoana careia i-oti fi dus dorul revine in viata voastra pentru ca mai exista potential de relatie. O sa luati parte la un eveniment monden, poate-aveti ceva de spus, ori va etalati cu ceva care o sa faca impresie si o sa deveniti mai vizibili.

HOROSCOP 6 MARTIE 2020 CAPRICORN

O sa le-ntindeti o mana de ajutor unor rude si le faceti si o vizita, le duceti ce au nevoie si o sa fiti alaturi de ele daca v-o cer. Se poate sa acceptati noi provocari in afaceri si contul se rotunjeste, o sa atingeti un nivel de trai si mai bun, o sa fie prosperitate.

HOROSCOP 6 MARTIE 2020 VARSATOR

Va faceti program cu prietenii diseara, va duceti la un spectacol, la un alt gen de eveniment si o sa fie deconectant. Sunt lucruri pe care vreti de anul trecut sa le faceti si n-ati apucat, dar acum va luati inima-n dinti sa faceti ce v-ati propus – sanse de izbanda sunt.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 29 martie 2024. Se schimba macazul la inceput de weekend. Doua zodii sunt puse la zid, iar trei primesc vesti grozave

HOROSCOP 6 MARTIE 2020 PESTI

Se poate sa vi se propuna o afacere si sa fie si un sponsor la-ndemana si sa aveti spor, sa se lege toate incat sa iasa ceva. Apare cineva care se va apropia din ce in ce de voi, in speranta c-o sa formati un cuplu, dar se poate s-aveti niste probleme din trecut nerezolvate si-ntai le-ncheiati si-apoi vedeti incotro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.