Drama baiatului din Vaslui, rapus si aruncat in rapa. Suspectul a povestit in detaliu cum s-a intamplat

O crima cumplita, care ascunde povestea trista a unui adolescent, s-a petrecut intr-o localitate din Vaslui. Baiatul de 14 ani a fost ucis in bataie, apoi ascuns intr-o rapa.

Suspect de omor este un barbat de 39 de ani, care s-ar fi razbunat pentru ca victima ar fi furat din magazinul sau si l-ar fi incendiat. Lasat in grjia bunicilor de mama care a plecat in Spania, baiatul fugea deseori de acasa.

Reporter: Ce s-a intamplat in seara aia, ce ati avut cu baiatul?
Suspect: Mi-a dat foc.
Reporter: Asa trebuia sa va razbunati? Nu aveti copii?
Suspect: Ei nu au copii? De ce nu i-a cautat pana acum sa il intrebe „de ce ai dat foc lu’ asta”?

Anchetatorii spun ca astfel, individul recunoaste, fara urma de regret, ca a ucis un copil din razbunare. Anul trecut, Sebastian i-ar fi spart si incendiat magazinul suspectului, ajutat de cativa prieteni.

Publicitate

Pe 23 februarie, acesta l-a gasit pe copil intr-un parc si i-a cerut sa ii arate cum a procedat si unde ar fi ascuns marfa furata.

Citeste si articolul :   Bilant COVID-19 in Romania

Fara sa banuiasca ce i se va intampla, Sebastian l-a dus intr-o padure. Acolo, barbatul l-a batut crunt, spun anchetatorii.

Alice Ruja, procuror criminalist: „L-a lasat in padure, cazut si a plecat acasa. Asta s-a intamplat in jurul pranzului. Seara s-a intors sa vada daca mai traieste. A constatat ca era decedat si a decis sa il ascunda.”

Publicitate

Uciderea lui Sebastian atrage din nou atentia asupra dramei copiilor abandonati de parintii care muncesc in strainatate. Mama l-a lasat pe Sebastian in grija bunicilor si a plecat in Spania. Nesupravegheat, copilul nu a mai mers la scoala, spun localnicii, si muncea pe la stane.

Desi initial nu a recunoscut nimic, proprietarul magazinului a picat testul poligraf. Apoi a povestit in detaliu crima si i-a condus pe politisti in locul unde a ascuns trupul baiatului, intr-o rapa.

Traian Telegan, bunicul copilului: L-a batut de i-a rupt mainile si picioarele.
Reporter: Ce avea cu el?
Traian Telegan, bunicul copilului: Nu stiu. A avut un bar, a spart cu 3 baietani, apoi a vorbit cu el sa ii arate cum a facut-o si inapoi nu a mai venit. Nu m-am gandit sa il omoare in halul asta, ca pe un caine.”

Citeste si articolul :   Avertizare meteo ANM. Inca trei zile de instabilitate atmosferica

Asistentii sociali din comuna spun ca nu l-au putut ajuta pe baiatul ucis. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, precizeaza stirileprotv.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.