Un baietel de doar un an, speriat, a fost gasit in carucior, in parc. Copilul a fost salvat de trecatori

Cristian a fost abandonat de mama, in parc, la Napoli. Copilul de un an a fost salvat de trecatori. El a doilea caz de abandon al unui bebelus, in Italia, in doar doua zile.

Un baietel de doar un an a fost abandonat de mama lui in parcul Merola din Ponticelli, Napoli. Copilul a fost gasit de trecatori si predat politiei. Baietelul, de aproximativ un an, statea speriat intr-un carucior in care era un bilet cu numele lui: Cristian, scrie observator.tv

Copilul a fost transportat cu ambulanta la spitalul de pediatrie Santobono din Napoli. Din fericire, este bine si starea lui de sanatate e excelenta.

Dupa ce fotografiile cu Cristian s-au viralizat pe Facebook, o femeie aflata intr-o stare confuza a aparut spontan la sectia de politie si a pretins ca este mama copilului. Acum, ea risca o condamnare pentru abandonul unui minor. Cauzele gestului sunt inca necunoscute.

Publicitate

O alta femeie si-a abandonat fiul de 7 luni pe strada, la Roma

Citeste si articolul :   A trecut un an de cand s-a stins Mihai Constantinescu! Sotia artistului, in lacrimi la parastasul cantaretului: VIDEO

Un alt caz de abandon, similar, a avut loc joi, in Italia. Valentina si-a abandonat fiul de 7 luni pe strada, la Roma. Iubitul o astepta in Germania, fara copil, asa ca tanara mamica s-a decis sa scape de el. Politia a prins-o dupa cateva ore si a arestat-o.

Fotografia unui baietel de doar 7 luni abandonat de mama pe strada, in carucior, la Roma, a devenit virala pe retelele de socializare, iar povestea micutului e cutremuratoare. Mai ales dupa ce au fost publicate si imagini video cu micutul alaturi de mama lui si o sora mai mare, de 5 ani, pe strazile capitalei italiene.

Joi dupa-amiaza, camerele de supraveghere ale unui magazin din Roma au surprins-o pe mamica de 25 de ani impingand caruciorul in care era bebelusul, iar alaturi, tinuta de mana, merge o fetita de 5 ani cu o papusa in mana. Cateva minute mai tarziu, Valentina, care e nascuta in Italia, dar are pasaport croat, decide sa-si abandoneze fiul de 7 luni, scrie Il Messaggero.

Citeste si articolul :   Cum si-a motivat un barbat iesirea pe strada in ziua de Paste. Politistii i-au facut publica Declaratia pe proprie raspundere

Valentina se pregateste sa plece in Germania, trecand prin Austria, unde o asteapta un barbat de care s-a indragostit. “I-a spus ca el nu vrea copii altuia, era disperata, a vrut ca el sa o accepte.”, a povestit o cunostinta a Valentinei.

Tanara a fost cautata de politie si gasita in tren, la Bologna, unde a fost arestata. Christian a ajuns la spitalul Bambino Gesu, starea lui de sanatate fiind excelenta. Medicii si asistentele il alinta continuu pe micut.

Sursa citata scrie ca femeia nu s-a opus arestarii si ca un psiholog o va consilia, astfel incat sa se afle cu exactitate ce a impins-o sa isi abandoneze copilul.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.