Adevaratul motiv al despartirii dintre Andreea Balan si George Burcea

Vestea că Andreea Bălan se desparte de soțul său, George Burcea, a pus pe jar lumea showbiz-ului autohton, iar lipsa de reacție a îndrăgitei artiste pe marginea acestui subiect delicat nu face altceva decât să alimenteze speculațiile. Ei bine, după o perioadă în care fanii i-au cerut insistent explicații, frumoasa blondină a decis că este momentul să lămurească odată pentru totdeauna întreaga situație.

Sambata, la Antena Stars s-a vorbit despre separarea inevitabila dintre artista si sotul ei, iar invitatele din platou au reusit sa o scoata din sarite pe cantareata. Aceasta a replicat imediat. ”Ma, ce simplu e sa apara niste doamne la televizor, asa…si sa-si dea cu parerea despre mine. Nu mai bine sa taca, sa nu-si mai dea nimeni cu parerea?

Publicitate

Nu stie nimeni ce este in sufletul meu, ce a fost… Daca era doar cariera cea mai importanta, nu faceam doi copii. Familia este cel mai important lucru din viata unui om. Nu va mai dati cu parerea fara sa ma cunoasteti!”, a scris Andreea Balan pe contul ei de Instagram.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu, atac dur la adresa proaspetei mamici, Lili Sandu: "Pai tu ai o luna de cand ai nascut, nebuno! Sa ai burta aia imensa...

Amintim ca in data de 21 februarie, actorul George Burcea a fost oprit de Politia Rutiera in timp ce conducea drogat cu cocaina, pe o strada din Voluntari. Tatal acestuia, Nelu Burcea, a vorbit despre faptul ca fiul sau nu ar fi consumator ocazional. Acesta ar fi motivul pentru care Andreea Balan a decis sa se separe de sotul sau, potrivit evz.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.