Seful ISU Timis, nevaccinat, internat la Spitalul ”Victor Babes” cu COVID

Valul 4 al pandemiei de coronavirus creeaza probleme mari la nivel inalt in cadrul ISU Banat. Lucian Mihoc, Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Timis, se afla internat in spital, dupa ce a fost infectat cu covid-19.

Chiar daca lupta in prima linie impotriva coronavirusului, Lucian Mihoc nu s-a vaccinat impotriva coronavirusului.

Barbatul este, in acest moment, internat la Spitalul „Victor Babes”, dupa ce s-a infectat cu COVID-19.

Publicitate

Initial, seful ISU Banat a mers la Spitalul Militar, unde a si fost confirmat cu SARS CoV-2. Nu a vrut sa ramana in spital si a plecat acasa. Simptomele s-au agravat iar starea de sanatate i s-a deteriorat, iar in cursul zilei de ieri, a fost internat la Spitalul Victor Babes.

Publicitate

Potrivit managerului spitalului, Cristian Oancea, Mihoc are plamanii afectati in proportie de 30-40%, prezentand o forma moderata a bolii.

Cei din anturajul barbatului spun ca il stiu un om sanatos, fara vreo afectiune care i-ar fi putut contraindica vaccinarea impotriva virusului, scrie debanat.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.