Horoscop dragoste octombrie 2021

Berbec

Va trebui sa fii mai tolerant si mai rabdator in relatia ta. Doriti sa va prezentati toate calitatile si punctele forte, dar acest lucru va poate instraina partenerul sau potentialii parteneri viitori.

Taurul

Cea mai importanta lectie pe care trebuie sa o inveti in aceasta toamna este sa nu te intorci in timp. Daca esti  indragostit, poate ca va trebui sa fii mai activ daca iti place cineva.

Gemeni

In dragoste, incepe o noua perioada, care va fi plina de cautari active si schimbari. Putem spune ca toate eforturile pe care le-ati facut in ultimele luni abia acum incep sa dea roade. Unii Gemeni decid sa faca pasi importanti, cum ar fi casatoria sau intemeierea unei familii, in timp ce altii decid ca trebuie sa mearga mai departe.

Rac

Racii au o lectie importanta de invatat – fiecare actiune are o opozitie egala. Daca incercati prea mult sa va tineti persoana iubita aproape de dvs., este mai probabil sa se indeparteze. Incepeti sa lasati lucrurile sa se intample, nu fortati lucrurile si puteti gasi echilibru in viata voastra amoroasa.

Leu

Vrei sa experimentezi noi emotii, adrenalina.  Este mai bine sa va concentrati energia asupra partenerului dvs. decat sa visati la o a treia persoana.

Fecioara

Nu trebuie sa dovediti nimanui nimic.  Luati-va timp pentru a afla daca exista o problema „pe drum” si actionati atunci cand va simtiti in siguranta.

Publicitate

Balanta

Horoscopul lunar pentru luna octombrie prezice ca aceasta perioada va va aduce evenimente impresionante.  Daca exista o persoana langa tine, poti face modificarile dorite in casa.

Scorpion

Trebuie sa incepi sa-ti traiesti viata cu o intensitate mai mare. Ai nevoie urgenta de adrenalina in viata ta pentru a depasi situatiile dificile care apar din cand in cand. Cu o atitudine buna si dorinta de avansare vei reusi sa te bucuri de fiecare clipa din viata ta. Acest lucru va atrage in viata ta oameni frumosi si poti lega prietenii adevarate dintr-o astfel de poveste.

Sagetator

Daca vrei cu adevarat sa-ti intalnesti sufletul pereche, uita de toate ideile, listele, cerintele si rearanjeaza-ti lumea interioara.  De data aceasta este foarte important sa le rezolvi cardinal.

Citeste si articolul :   Capricorn : Horoscop pentru ianuarie 2021

Capricornul

Fii inteligent si nu te atasa de tot ceea ce iti spun altii . Iubirea ta ar trebui sa fie o recompensa si greu de castigat – nu-ti da inima usor, desi vor incerca sa o „fure” cu orice pret. Decideti daca merita.

Varsator

Totul este bun cand se termina bine. Nu va faceti griji pentru nimic, deoarece in octombrie totul va fi calm, ca un lac inghetat, inclusiv emotiile voastre  Si o persoana foarte curioasa poate deveni obiectul dorintelor tale. Fii rabdator!

Pesti

Nativii din zodia Pestilor trebuie sa ia o decizie importanta cu privire la viitorul relatiei lor. Te-ai ferit mult de acest moment, insa lucrurile nu par sa se indrepte in directia in care iti doresti. Nu te teme sa spui lucrurilor pe nume. Nu intotdeauna compromisurile pot salva o relatie.

Publicitate

Autor