Ionut Dolanescu, in doliu: “Ne-a parasit pentru totdeauna”

Ionut Dolanescu este in doliu. Artistul a fost cel care a facut anuntul trist. Cantaretul de muzica populara a pierdut o persoana extrem de apropiata.

Artistul a anuntat pe Facebook ca unul dintre fratii regretatului Ion Dolanescu a murit. Este vorba de Nicolae, cu care rapsodul incetase orice fel de legatura atunci cand era in viata.

Regretatul artist s-a suparat pe fratele sau pentru ca nu ar fi avut grija de casa parinteasca din Persinari, judetul Dambovita.

Imobilul a fost trecut pe numele fiului lui Ion Dolanescu, Ionut, care a facut tristul anunt.

Publicitate

Ionut Dolanescu , in doliu. Nicolae, fratele lui Ion Dolanescu, a decedat.

Publicitate

„Nicolae Dolanescu, unul dintre fratii alaturi de care tatal meu, Ion Dolanescu, a urcat pe scena si a facut fericiti atatia romani, ne-a parasit pentru totdeauna.
Ramas bun, unchiu’ Tae!”, este mesajul postat de Ionut Dolanescu pe retelele de socializare, unde apare si o imagine cu cei doi frati.

 

Ion Dolanescu a avut sapte frati: Nicolae, Elvira, Leana, Constantin, Pavelica, Anica si Gica.

Citeste si articolul :   Coronavirus. 1.568 de cazuri noi si 28 de decese in ultimele 24 de ore

Se pare ca artistul nu era in relatii bune cu doi dintre fratii lui, din motive diferite. Pe Nicolae s-ar fi suparat pentru ca nu a avut grija de casa parinteasca, iar pe Constantin s-a suparat pentru ca a avut probleme cu legea.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.