8 exercitii cu coada de matura pentru a reduce grasimea de pe spate si a va tonifia bratele

Grasimea de pe brate si spate poate avea origini variate. In acest sens, favorizarea unui stil de viata sanatos, combinand o dieta echilibrata si sportul, este esentiala pentru a intari bratele si a elimina grasimile de pe spate. Pentru a va ajuta sa pierdeti in greutate si grasime, iata cateva exercitii de tonifiere care vizeaza aceste doua parti ale corpului. Pentru a efectua aceste miscari, nu aveti nevoie decat de o coada de matura.

Exercitiul 1

Ridica-te drept, apuca coada de matura cu ambele maini. Trgeti-va stomacul si asezati-va coatele inapoi, langa talie. Pastrati coada de matura deasupra stomacului, apoi mutati-o inainte si inapoi, asigurandu-va ca va deschideti pieptul in timpul miscarii. Efectuati 4 seturi de 20 de repetari.

Publicitate

Exercitiul 2

Stati cu picioarele la latimea umerilor. Luati coada de matura si aduceti-o inapoi la barbie. Apoi ridicati bratele spre tavan, tinand in acelasi timp coatele aproape de corp si apoi reveniti la pozitia initiala. Faceti 3 seturi de 20 de repetari.

Citeste si articolul :   Broccoli : 6 beneficii pentru sanatate

Exercitiul 3

Stati cu spatele drept si luati coada de matura cu ambele maini, asezandu-o la coapse. Ridicati bratele spre tavan, apoi reveniti la pozitia initiala. Efectuati 4 seturi de 15 repetari.

Exercitiul 4

Stati cu picioarele usor indoite si tineti spatele drept. Asezati coada de matura la nivelul coapsei, apoi aduceti-o inapoi la piept, indoind coatele. Apoi extindeti bratele spre tavan. Faceti 4 seturi de 25 de repetari.

Publicitate

Exercitiul 5

Incepeti prin a sta cu picioarele la latimea umerilor. Prindeti coada de matura cu ambele maini si puneti-o deasupra capului. Aplecati-va in partea dreapta cu bratele incrucisate, apoi reveniti la pozitia de plecare. Apoi aplecati-va din nou, dar pe partea stanga, incrucisandu-va bratele. Repetati acest exercitiu de 20 de ori.

Exercitiul 6

Ramaneti in pozitie verticala si apucati coada de matura pentru a o aseza in fata fruntii, cu mainile la distanta de umeri. Inclinati-va capul spre dreapta, ca si cand ati dori sa va atingeti soldul drept cu cotul, cu bratul stang intins. Faceti aceeasi miscare pe cealalta parte. Asigurati-va ca faceti 3 seturi de 15 repetari.

Citeste si articolul :   7 semne ca mananci prea mult zahar

Exercitiul 7

Incepeti prin a sta cu picioarele la latimea umerilor. Asezati matura inapoi, la nivel cu fesele. Ridicati-o pentru a o aduce cat mai departe posibil spre partea superioara a spatelui. Faceti 5 seturi de 10 repetari.

Exercitiul 8

Pentru acest exercitiu, incepeti asezandu-va pe un covor cu picioarele indoite . Aduceti usor spatele inapoi si apucati-va de matura cu ambele maini. Rotiti in partea dreapta, apoi in partea stanga, cu bratele intinse si inapoi drept. Faceti 3 seturi de 20 de repetari.

Fiecare persoana are un metabolism diferit, pierderea in greutate poate necesita mai mult sau mai putin efort fizic.In plus, pentru rezultate satisfacatoare, este necesara combinarea exercitiilor cardiovasculare, care vor permite eliminarea grasimilor si arderea caloriilor, dar si a exercitiilor musculare, care vor transforma excesul de grasime in muschi.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.