Carantina prelungita pentru alte 4 localitati

Carantina zonala a fost prelungita cu inca sapte zile pentru patru localitati din judetul Ilfov. Aceste sunt Ciorogarla, Corbeanca, Magurele si Clinceni, potrivit unor comunicate ale Prefecturii Ilfov.

Carantina a fost prelungita pentru Ciorogarla, Corbeanca si Magurele incepand de luni, de la ora 22,00, iar pentru Clinceni de marti, de la 5,00.

Orasul Chitila a iesit din carantina de luni, de la ora 22,00. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov, reunit luni, a adoptat o hotarare privind incetarea masurii de carantina zonala pentru Chitila.

Publicitate

Incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori era luni de 5,72 in Ciorogarla, 5,64 in Corbeanca, 5,86 in Magurele si 8,36 in Clinceni.

Publicitate

Chitila, Ciorogarla, Corbeanca si Magurele au intrat in carantina pentru o perioada de 14 zile pe 22 martie. Carantina s-a prelungit din 5 aprilie cu 14 zile pentru aceste patru localitati.

Comuna Clinceni a intrat in carantina pe 9 martie, pentru doua saptamani. Masura a fost prelungita cu cate 14 zile din 23 martie si, ulterior, din 6 aprilie.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.