Cine va asigura interimatul la ministerul Sanatatii

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei a semnat decretul prin care premierul Florin Citu preia interimatul la ministerul Sanatatii.

Florin Citu, interimar la Sanatate

Premierul Florin Citu preia, de miercuri, interimatul la Ministerul Sanatatii, dupa ce vicepremierul Dan Barna a refuzat functia, iar Vlad Voiculescu a fost demis din functie.

“Odata cu propunerea de revocare din functie a lui Vlad Voiculescu am trimis domnului presedinte si propunerea de numire a domnului Dan Barna in functia de ministrul al Sanatatii. Avand in vedere refuzul, am inaintat presedintelui Romaniei o noua propunere, in persoana mea, propunere care a fost acceptata de domnul presedinte. Astfel, voi asigura conducerea ministerului Sanatatii, pana cand colegii nostri de coalitie vor numi un ministrul care sa preia aceste atributii.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

In acest sens am avut deja o intalnire cu o parte din conducerea ministerului Sanatatii, iar maine o sa am doua conferinte online, una cu toti directorii de DSP si cu toti directorii spitalelor Covid. In continuare, ramane o prioritate pentru noi aceasta perioada dificila, sa asiguram cele 1600 de paturi pentru ATI si in acelasi timp sa gestionam acesta perioada dificila. Tot maine, vom avea sedinta de Guvern adica sunt mai multe acte normative importante pentru toti romanii care trebuiesc adoptate, o parte dintre ele vin de la ministerul Sanatatii, acte care nu suporta amanare”, a declarat premierul Citu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.