Florin Citu, anunt de ultim moment dupa ce a fost acuzat de Barna ca suntem pe unul din ultimele locuri la capitolul vaccinare

Dan Barna a declarat ca Romania s-ar afla pe unul din ultimele locuri la capitolul vaccinare, din cauza premierului Florin Citu.

“Faptul ca stam de saptamani intregi intr-un balet politic fara sa fim atenti, fara sa vedem un sprijin al premierului, este o problema dramatica, pe care vrem sa o clarificam in cadrul coalitiei. Spun asta pentru ca i se reproseaza lui Vlad Voiculescu lucruri pe care nu le-a avut niciun moment in control. Campania de vaccinare este coordonata direct de catre premierul Romaniei, campania de vaccinare este decisa de catre premierul Romaniei si faptul ca suntem pe unul din ultimele locuri, 25 din 27 la nivelul Europei, in conditiile in care am pornit foarte bine si am fost in primele zile sus, nu arata nici performanta si nici intelepciune strategica”, a spus Barna.

Florin Citu a reactionat

Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate. Romania ocupa locul 4 in topul tarilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze. Avem un nou record de vaccinari in ultimele 24 de ore: 76.590 de persoane. Au fost deschise noi fluxuri si capacitatea de vaccinare in Romania depaseste 115.000 de persoane pe zi.

Va incurajez pe toti sa va vaccinati! Cu totii vrem sa scapam de pandemie si sa ne intoarcem la vietile de dinainte. Revenirea la normalitate este la indemana noastra si tine de fiecare dintre noi”, a scris premierul pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.