Iubita lui Vlad Voiculescu reactioneaza dupa demiterea sa de la Ministetrul Sanatatii

Iubita lui Vlad Voiculescu, fosta jurnalista, Laura Stefanut a avut o prima reactie dupa demiterea sa de la Ministerul Sanatatii. Aceasta  a scris pe Facebook ca vede demiterea ca un sacrificiu inainte de Paste.

„Fatidic si-au ales momentul sacrificiului. Intr-o zi ploioasa, cu putin inainte de Paste. Oamenii pleaca, unii dispar cu totul, dar ideile si valorile raman”, a scris Laura Stefanut.

Cine este iubita lui Vlad Voiculescu, Laura Stefanut

De-a lungul timpului, Laura Stefanut a scris pentru diverse publicatii din Romania. Cariera si-a inceput-o cu postul de reporter la ziarul Romania Libera, colaborand si cu postul de televiziune germana ARD Studio Sudosteuropa Wien, si Digi 24. Mai apoi a continuat cu publicatiile Casa.

Jurnalistului sau Decat o Revista, ulterior s-a alaturat publicatiei Libertatea, unde a scris pe domeniul social.Aceasta s-a implicat si in alte proiecte precum Think Outside the Box, Casa Jurnalistului si publicatia Brrlog, iar in cadrul Galei Premiilor The Woman, aceasta a castigat premiul The Woman Journalist of the Year.

Citeste si articolul :   Vlad Voiculescu il ataca din nou pe Florin Citu: "Un nou Ponta"

Reamintim ca Vlad Voiculescu a fost demis de la Ministerul Sanatatii.

Autor