Monica Pop nu s-a mai abtinut. Ce a putut sa spuna despre vaccinul AstraZeneca

Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala acuza autoritatile ca vor sa ridice restrictia de varsta in privinta vaccinului anti-Covid de la AstraZeneca.

In urma recomandarilor Grupului Stiintific si Medical din cadrul Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, a Ministerului Sanatatii si a Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale din Romania (ANMDMR), s-a luat decizia renuntarii la limita de varsta pentru administrarea vaccinului produs de compania AstraZeneca.

Masura vine ca urmare a aparitiei noilor date stiintifice, a experientei si deciziilor altor state europene, precum si a recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) pentru prevenirea infectarii cu virusul SARS-CoV-2, sens in care vaccinul AstraZeneca poate fi administrat adultilor cu varsta peste 18 ani, conform rezumatului caracteristicilor produsului, au anuntat autoritatile.

Monica Pop, reactie dura pe Facebook:

Publicitate

“Iar SUSPICIUNI?!

S-A ANUNTAT MEREU CA VACCINUL ASTRA- ZENECA NU E INDICAT DUPA 55 DE ANI! MIINE LA NOI SE VA RIDICA RESTRICTIA DE VIRSTA??!!

CIND AU DAT INDICATIA DE A NU SE FACE DUPA 55 DE ANI, STIAU BINE DE CE, NU?!! STUDII IN PLUS??!! Cind? PINA ACUM O LUNA NU ERA INDICAT DUPA 55 DE ANI SI ACUM E??!! PINA LA CE VIRSTA?? SAU FARA LIMITA?!

NU E ACELASI VACCIN?

In urma cu citeva minute, dl Col.Dr. Gheorghita a anuntat pe tv ca miine se va hotari ridicarea restrictiei de virsta pt acest vaccin, despre care s-a anuntat mereu ca nu se face persoanelor de peste 55 de ani!!!!!!!!!

CE SA MAI CREADA BIETII OAMENI???!!!

Daca s-au facut studii suplimentare si ” se poate” si dupa 55 de ani, de ce la noi trebuie o hotarire??!! Iar daca inainte au spus ca nu trebuue facut dupa 55 de ani, e clar ca stiau ei de ce, nu?

Se spun multe despre acest tip de vaccin! Dupa cite stim, sint state care nu-l fac! De ce strategii care genereaza mereu suspiciuni??!!”, este mesajul integral postat de Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   O mama din Bucuresti si-a dat propria fiica, care nu respecta izolarea, pe mana Politiei

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.