Adrian Nastase despre Diana Sosoaca: “Nu e o solutie”

Diana Sosoaca a lucrat in calitate de consilier personal al lui Eugen Dijmarescu pe vremea in care acesta a fost ministru in guvernul Adrian Nastase. Asta chiar daca fosta senatoare AUR insista sa se prezinte un un “om nou” in politica.

Fosta senatoare AUR a fost criticata dur de Adrian Nastase pentru modul in care se comporta. „Sigur, circul nu dureaza foarte mult. Nu e o solutie sa oferi mereu circ”, a spus fostul premier al Romaniei.

Adrian Nastase a mai vorbit despre Diana Sosoaca si despre iesirile acesteia din ultima vreme.

„Eu am un alt stil. Mi-e greu sa accept stilul acesta in care argumentele sunt strigate. Imi plac lucrurile mai asezate. (…) Am observat o involutie pe care nu pot decat sa o deplang (c.n. in cazul politicienilor)”, a declarat Adrian Nastase la Antena3.

Publicitate

„Mi-e greu sa accept stilul acesta in care argumentele sunt strigate”

Publicitate

Fostul premier spune ca Diana Sosoaca are succes la electoratul care era alaturi in trecut de Partidul Romania Mare, condus de Corneliu Vadim Tudor.

Citeste si articolul :   Monica Tatoiu, dezvaluiri inedite in cadrul emisiunii ”40 de intrebari cu Denise Rifai”

„Nemultumirii profunde ale unui segment din populatie ii oferi fie solutii economico si sociale – gen impozitarea progresiva – sau ii oferi circ. Sigur, circul nu dureaza foarte mult. Nu e o solutie sa oferi mereu circ”, a spus Adrian Nastase.

In luna februarie, Adrian Nastase a declarat ca senatoarea va cere sa intre in Palatul Cotroceni.

„Iohannis si-a dorit sa aiba ‘parlamentul sau’. Pentru ca parlamentul cu PSD era rau. Acum il are. Senatoarea Sosoaca i-a oferit o mostra. In curand, in calitate de ‘inalt demnitar roman’, va suna la 112 si va cere sa i se deschida Palatul Cotroceni, dupa ce a cerut acelasi lucru la Ministerul de Interne.

Banuiesc ca presedinta Senatului, doamna Dragu, dupa ce s-a consultat cu mai multe ONG-uri cum sa darame zidul de la Palatul Parlamentului, va face consultari si pentru a darama zidul de la Palatul Cotroceni.

In felul acesta, presedintele se va putea intalni mai usor cu poporul”, a scris Adrian Nastase, pe blogul personal.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.