Diana Sosoaca, un nou scandal la Institutul „Marius Nasta”: “Aveti deja planuri pentru a vinde spitalele din Romania”

Mai multe masini de pompieri si ambulante SMURD s-au mobilizat la Institutul Marius Nasta. Personalul medical a observat o flama si apoi fum la unitatea mobila ATI din curtea spitalului. Chiar daca s-a constatat ca a fost doar o alarma falsa, Diana Sosoaca a pornit un nou scandal urias.

Diana Sosoaca, scandal la Institutul „Marius Nasta”

Autoritatile au declarat ca nu este vorba de un incendiu, ci doar a degajarede abur sau fum. Nu au fost victime. In acest context, fosta senatoare AUR s-a deplasat la Institutul „Marius Nasta” pentru a face ce stie ea mai bine, sa porneasca un nou scandal.

 Sosoaca a sfidat regulile anti-covid-19.

Diana Sosoaca a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Publicitate

„Nu aveti bunul simt sa va dati demisia! 22 de morti la spitalul Matei Bals si pana acum nu v-ati dat demisia. Poporul va cere demisia! Cum va simtiti cand vedeti ca oamenii mor sub conducerea dvs? Este adevarat ca aceste incendii sunt folosite pentru a privativa sistemul sanitar din Romania? Dumneavoastra aveti deja planuri pentru a vinde spitalele din Romania si a le privatiza?”,a strigat Sosoaca.

Citeste si articolul :   Iubita lui Vlad Voiculescu reactioneaza dupa demiterea sa de la Ministetrul Sanatatii

Sosoaca, cearta cu cei de la paza.

Publicitate

“Ia mana de pe mine. Iti dai seama ca ce faci e abuz in serviciu? Da-te la o parte!”, le-a strigat senatoarea angajatilor firmei de paza care incercau sa o opreasca la poarta. Mentionam faptul ca senatoarea nu purta masca.

“Domnul ministru cum a putut sa treaca? Cum iti permiti sa stai in fata mea. Da-te la o parte! Iti dau cuvantul meu de onoare ca vei pati ceea ce trebuie sa pateasca un om care se opune unui demnitar. Ce ati ajuns voi bodyguarzii? Sa omorati oameni pe strazi?”, si-a continuat Sosoaca scandalul.

“Este lipsa de educatie juridica, lipsa de respect fata de un demnitar. Este un ordin dat de mai marii Romaniei impotriva unui demnitar”, a mai spus senatoarea.

Sosoaca a fost invitata de managerul Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Mahler, in spital, pentru a o convinge ca nu s-a intamplat nimic.

Senatoarea a spus ca nu poarta masca pentru ca e scutita medical.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, foc si para: "Daca intru in PSD, fac macel"

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.