Ce a mai ramas din fosta vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, dupa incendiul devastator: “Nu mai am nimic…”

Irinel Columbeanu trece prin momente grele si se pare ca ghinionul il urmareste pas cu pas. Vila din Izvorani a luat foc. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri. Chiar si dupa 24 de ore de cand a izbucnit incendiul, vila a continuat sa arda. Potrivit informatiilor primite, acoperisul s-a prabusit cu totul, iar intreaga constructie de 4 milioane de euro a fost distrusa.

Vilaeste acum o ruina, desi pompierii s-au chinuit ore intregi sa stinga focul. Casa cu 15 camere, piscina, ponton si plina de opere de arta, inclusiv statuia Echilibru a lui Sabin Balasa, fusese pusa la vanzare pentru suma de 4 milioane de euro.

Publicitate

Inca nu se stie ce anume a declansat incendiul. Focul ar fi pornit de la subsol si a mistuit totul. Mana criminala este o varianta luata in calcul de anchetatorii. Fostul om de afaceri a declarat ca nu are nimic de comentat. Irinel Columbeanu sta acum intr-un apartament cu 2 camere din cartierul Colentina si conduce o masina cumparata la mana a doua.

“Da, nu mai am nimic de comentat”, a spus fostul afacerist.

Dupa ce a pierdut toate afacerile si vila in care locuia, a luat hotararea sa-si trimita fiica la mama ei, in America. In prezent, Monica Gabor locuieste intr-o vila din Malibu impreuna cu noul ei sot, un om de afaceri chinez. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu este profesoara de engleza la o scoala din cartierul exclusivist Beverly Hills.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.