Horoscop zilnic, 17 august 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Berbec

Se pare ca Berbecul a inceput sa observe ca oamenii cer in permanenta ceva de la ei. Amintiti-va, nu datorati nimanui nimic. Nu trebuie sa ajutati pe cineva tot timpul. Un astfel de ajutor nerezonabil se poate transforma in obisnuinta. Gandeste-te mai intai la tine.

Taur

Ziua poate avea succes, dar cu conditia ca Taurul sa nu intre in conflicte si dispute. Fii tactil si incearca sa nu te certi cu nimeni. Faceti ceva util la serviciu. Ajutati-va colegii chiar daca nu va cer acest lucru. La sfarsitul zilei, rasfatati-va si iesiti in natura. Din actiunile pe care le-ati facut astazi, veti simti un sentiment de mandrie.

Publicitate

Gemeni

Astazi Gemenii vor fi originali si interesanti pentru cei din jurul lor. Va fi usor sa faceti fata sarcinilor dificile. Ziua este buna pentru noi cunoscuti si calatorii. Obtine pentru tine ceea ce ai visat. Nu va limitati zborul imaginatiei la nimic. Toate ideile tale se vor dovedi a fi stralucitoare.

Rac

Poate ca un fost partener isi va aminti de Rac azi. Reunificarea relatiilor nu este exclusa. Amintiti-va ca toata lumea are dreptul sa greseasca. Nu lasa atitudinea ta sa se blocheze in viata de zi cu zi. Incercati sa va diversificati viata. Mergeti mai des la intalniri, practicati un hobby , incercati sa gasiti ceva care va face placere, o plimbare in natura de exemplu.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 octombrie 2020. Inceputurile vor aduce succes pentru Capricorn

Leu

Leii au o zi buna pentru intalniri prietenoase. Astazi, accepta toate sugestiile neobisnuite ale partenerului tau. Ai incredere in el. Evitati conflictele cu parintii. Comunica cu ei respectuos. Daca aveti o problema imobiliara, aceasta poate fi solutionata in curand. Nu faceti totusi investitii riscante.

Fecioara

Fecioara, aminteste-ti ca viata nu este facuta sa fie doar roz. Infruntati toate obstacolele si dificultatile pe drumul dvs. cu demnitate si curaj. Daca nu te simti pregatit sa faci ceva sau pur si simplu nu vrei, nu te forta. Acordati-va timp sa va odihniti si incepeti misiunea maine. Si nu uitati ca dimineata se incep cele mai bune lucruri.

Publicitate

Balanta

Astazi, norocul ii va zambi Balantei. Continuati sa faceti ceea ce iubiti, indiferent de ceea ce vi se cere. Amintiti-va, principalul lucru este sa faceti ceva care sa ofere placere. Si in curand pasiunea si dragostea pentru munca ta vor da roade. Va asteapta o crestere accentuata a veniturilor.

Citeste si articolul :   Rune 26 octombrie - 1 noiembrie 2020. Balantele trec prin clipe grele, Scorpionii intra sub protectie divina

Scorpion

Scorpioni, acordati atentie aspectului vostru. Aveti grija de corp. Farmecul si atractivitatea ta te vor ajuta sa urci pe scara carierei. Dimineata veti avea o multime de lucruri de rezolvat, dar nu trebuie sa va fie teama, nu este nimic complicat, aveti nevoie doar de timp.

Sagetator

Nu te lasa prins in tot felul de conflicte. Evitati pana si cea mai mica cearta. Exista posibilitatea de a deveni unul dintre participantii la scandal. In acest caz puteti fi responsabil pentru greselile altor persoane. Fiti calm si toate vor trece.

Capricorn

O zi foarte incarcata si stralucitoare ii asteapta pe Capricorni. Te vei regasi in inima actiunii. Toata lumea va avea nevoie de ajutorul si abilitatile voastre. Nu refuzati pe nimeni in acest caz. Poate o combinatie neobisnuita de circumstante va vor aduce profit si cunostinte utile. Pregateste-te pentru mari schimbari de viata.

Varsator

Varsatorii pot face lucruri minunate astazi. Faceti tot posibilul pentru a va apropia de conducere. Evalueaza-ti toate capacitatile, fa o lista cu punctele tale forte – asta iti va oferi o putere si incredere extraordinara. Este foarte important sa nu subestimati stima de sine si sa credeti intr-un succes incredibil, indiferent de situatie.

Citeste si articolul :   Exclusiv! Horoscopul iernii 2020-2021. La ce trebuie sa se astepte zodiile in cele trei luni

Pesti

Responsabilitatile vor cadea dimineata pe capul Pestilor. Nu amanati sarcinile importante, ci incercati sa le completati la timp. Astfel veti evita o alta multime de cazuri. Vei putea face totul.  Intreaga zi va trece repede si intr-o singura respiratie. Atunci cand esti ocupat nu iti sai seama cat de repede trece timpul.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.