Sfatul zilei de joi, 10 decembrie 2020. Balantele au parte se succes

Astrologul ne prezinta sfatul zilei de 10 decembrie. Cel mai bun mod de a-ti abandona propria agresiune si de a te proteja de agresiunea celorlalti este sa ramai acasa. Ziua este, de asemenea, favorabila pentru tranzactiile financiare de orice complexitate, scrie noutati.info.

Berbec

Este necesar sa incepeti implementarea urmatorului proiect numai daca toate vechile „conturi” sunt inchise. Daca cel putin un caz este blocat, nu vor fi utile inovatiile.

Taur

Urmarind doua „iepuri” in acelasi timp, riscati – in deplina conformitate cu binecunoscuta zicala – sa nu prindeti nimic, deci trebuie sa decideti ce si pentru ce veti face.

Gemeni

Orice idei – chiar si cele mai fantastice -, exprimate astazi, vor avea sansa de a fi puse in practica, de aceea este necesar, fara a fi modest, sa le prezentam judecatii colegilor si superiorilor.

Sfatul astrologului pentru joi 10 decembrie 2020.

Rac

Nu trebuie sa crezi ca o persoana apropiata a facut ceva rau Poate vei deveni singurul care il va sustine intr-o situatie dificila de viata.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de 31 decembrie 2020. Ultima zi din an vine cu surprize pentru zodii

Leu

Nu este de dorit sa glumiti riscant fata de alte persoane. Este posibil sa nu se prinda si va crede ca-l jigniti.

Citeste sfatul pentru celelalte zodii pe Noutati.info

Autor