Sa stie si altii la ce sa se astepte: O femeie a platit 6 halate si 3 masti, pe langa consultatie

Sa stie si altii la ce sa se astepte. O femeie din Cluj a platit 6 halate si 3 masti, pe langa consultatie dupa ce a mers la un control la o clinica privata din oras. De fapt, de pacient s-au ocupat doar un medic si o asistenta.

Revoltata, prietena femeii care a fost cu copilul la clinica, a povestit totul pe Facebook

“Stiati ca daca mergeti la un spital privat pentru un consult puteti ajunge sa platiti si MASCA si HALATUL DOCTORULUI? Si al celor doua asistente? Halate chiar doua bucati de persoana! Prietena mea, care a mers cu copilul la Centrul Medical Unirea din Cluj, a aflat asta abia de pe bon. Eu sunt uimita si scarbita de modul in care i-a fost umflata nota de plata cu o suta de lei…

Merita distribuita informatia, sa stie si altii la ce sa se astepte…

PS: nu, halatele (6 la numar) si cele 3 masti nu le-a primit prietena mea. Ea a avut ce si-a adus de acasa. Ca ea nu avea voie fara masca in clinica”, a scris femeia pe contul de Facebook.

Citeste si articolul :   Un medic din Italia face marturii cumplite: „In spitale suntem ca in timpul razboiului. Salvam doar ce se poate salva. Va spun la toti: stati acasa”

Comentariile au aparut imediat:

“Astia, fiind spital privat, vor zice ca nu ti-au bagat mana in buzunar si a fost alegerea ta sa… le iei haine medicilor”

“Cred ca e o greseala? Nu s-a intors sa ceara explicatii? Nu a sesizat OPC-ul?”

“Ai uitat sa zici ca i-au pus si seringa si acul 😉”

“Am trecut printr o situatie similara acum 7 ani la o clinica privata din Bucuresti. Am platit papucii, halatul meu si al insotitorul, un termometru pe care mi l au dat acasa😁 si un ceai pe care nu l am cerut.”, sunt doar cateva dintre comentariile facaute de internauti.

Autor