Raed Arafat, veste pentru romani: „Lumea sa simta ca este Pastele”

Secretarul de stat Raed Arafat a vorbit in cadrul unei emisiuni despre masurile care vor fi luate impreuna cu Biserica pentru sarbatorile Pascale. Se vor lua „masuri neobisnuite” pentru a proteja oamenii dar nu se anuleaza sarbatoarea, a declarat Arafat.

Acesta a punctat faptul ca nu se anuleaza aceasta sarbatoare dar se vor lua „masuri neobisnuite” impreuna cu Biserica. Arafat a mai spus ca deocamdata inca nu este momentul pentru o relaxare a restrictiilor, intrucat varful epidemiei in tara noastra va fi abia spre finalul acestei luni.

Publicitate

„Pentru noaptea de Inviere sa stiti ca se discuta nici sa nu fie lumea privata, sa simta ca este Pastele. Sa zicem ca intr-adevar simte lumea intr-adevar sarbatoarea respectiva. Nu e anulata sarbatoarea pentru oameni, dar in acelasi timp e posibil sa fie niste masuri neobisnuite in colaborare cu Biserica, pentru a proteja oamenii”, a declarat Raed Arafat, potrivit huff.ro

„Sunt discutii pentru a face lucrurile cat mai protective pentru populatie, dar in acelasi timp sarbatoarea sa aiba loc si sa nu zica lumea ca a trecut Pastele fara sa simta ca a fost Pastele”, a adaugat acesta.

De asemenea, Arafat a declarat ca toate masurile vor fi anuntate din timp, astfel incat sa nu ia pe nimeni prin surprindere.

„Cu siguranta cand se stabileste modul prin care se va face, se va iesi si va fi anuntat cu siguranta. Si din timp, pentru ca lumea sa stie ce urmeaza”.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.